Capitolul 25

950 56 22
                                    


Tocmai coboram scarile din bucatarie cu doua doze de suc si il aud vag pe Mariano , ca mai apoi sa vad ca singurul ramas in toata incaperea era Stephen . 

- Putem vorbi? ma intreaba pe un ton gatuit si eu simt cum stomacul mi se strange. Vreau sa fiu nervoasa pe el, sa tip si sa il lovesc, dar nu pot. Ceva din mine nu ma lasa sa ma exteriorizez in asemenea hal.

- Ce vrei? imi fac curaj si il intreb cand ajung la baza scarilor, pastrand distanta de el si incercand sa raman ferma. 

- Vreau sa discutam... Putem lua loc? ma intreaba si face semn spre canapea. Il urmez in liniste si ma asez pe fotoliul de langa canapea , facandu-l sa ofteze. 

- Ce doresti sa mai discuti cu mine? intreb si incerc sa imi potolesc toate starile prin care ma face sa trec. Urasc sa vad ca arata atat de daramat, trist, obosit dar si-a facut-o cu mana lui.

- Vreau sa iti explic toate fazele , absolut tot . Pentru ca nu vreau sa te mai mint, sa iti ascund lucruri, sa te vad ca suferi , la naiba , din cauza mea! spune si simt ca mai are putin si plange.

- Te ascult . ii raspund pe un ton moale si incerc sa imi relaxez corpul

- Nu stiu de unde specimenul ala a facut rost de numarul meu, dar mi-a dat un mesaj spunandu-mi ca trebuie sa ne vedem, ca altfel iti va face rau. Logic ca m-am panicat si m-am dus, pentru ca la cat de bolnava este, nu puteam sa risc. Am ajuns acolo si mi-a trantit ca stie ca mama si sora mea au fost ucise si ca stie si de catre cine. Mi-a picat cerul in cap cand am auzit , imi venea sa o strang de gat dar doream si sa stiu ce are de zis. Mi-a spus ca unchiul ei este posibil sa aiba legatura pentru ca a umblat prin biroul lui si a gasit niste documente care aveau numele meu in ele . Conditia ei ca sa imi dea copii la tot a fost sa ma prefac o zi intreaga ca suntem impreuna pentru a te vedea pe tine cum suferi. Nu puteam sa iti zic pentru ca si-ar fi dat seama . 

- Vorbesti serios ? Vorbim de aceeasi blonda nebuna sau are vreo sora geamana ? intreb cu speranta ca nu este adevarat. 

- Vorbesc serios, am toate documentele acum , plus unele  in care i se parea ei ca este numele lui Carter . Nu stiu ce ii poate pielea ei, dar sigur provine dintr-o familie influenta , si care ar putea sa ne creeze o noua pista. Stiu ca poate e banal pentru tine, dar eu imi doream sa aflu cine a fost in spatele a tot, pentru ca pana acum credeam ca Sin a fost . Imi venea sa il omor cu mainile goale Kate, pentru toata durerea pe care am simtit-o si pe care inca o simt. Imi pare rau ca nu ti-am spus, ca te-am facut sa suferi. Nu am putut sa te privesc toata ziua pentru ca simteam cum imi pica cerul in cap cand iti prindeam privirea si vedeam cat esti de trista. Iarta-ma Kate, te rog! imi spune cu lacrimi pe obraji si eu le simt deja pe ale mele cum stau sa imi paraseasca ochii. 

Bratele mele se infasoara intr-o clipita in jurul lui ,plangand amandoi. Plangand pentru toata durerea pe care am simtit-o pana acum, pentru toate momentele prin care am trecut si am suferit. Isi ascunsese privirea in scobitura gatului meu iar eu ii mangaiam usor parul si spatele . Bratele lui se strangeau mai tare in jurul meu , asemenea unui copil care isi ia speriat mama in brate. 

- Iarta-ma ... imi spune printre suspine si simt cum inima mea se face bucatele .

- Te iert .. ii spun cu ultima putere in glas si il strang la randul meu mai tare in brate . 

- Lasa-ma sa te iubesc , continua printre suspine si suntem intrerupti de Carter , inainte ca eu sa ii pot raspunde.

- Sunteti bine? intreaba usor panicat iar Stephen se desprinde din bratele mele , stergandu-si lacrimile.

- Da , suntem okay. ii raspund si il privesc zambind usor. 

- Vrea vreunul sa participe in seara asta? continua si simt cum tot corpul mi se umple de adrenalina. 

Iubindu-le imperfecțiunile.Where stories live. Discover now