bölüm altı

17.2K 1K 120
                                    

Duştan çıkmış, sadece iç çamaşırlarımla durmuş, giyinme odasının her tarafına saçılmış kıyafetlerden delirmiş gibi seçim yapmaya çalışıyordum. İlk randevusuna çıkacak liseli bir kız kadar heyecanlıydım. Agah Ali'nin herkesin içinde beni yemeğe çıkarmak istemesi beni şok etmişti, dün akşam masada yaşanan gerginlikleri düşünmekten buna pek vakit ayıramamıştım ama şimdi heyecandan içim içime sığmıyordu. Kaç senedir birlikteydik Agah Ali'yle, daha önce birlikte tatile çıkmış, yemeklere gitmiştik ama hep uzaklarda, insanların bizi tanımadığı yerlerde.. ama ilk defa İstanbul'un göbeğinde birlikte, baş başa dışarıya çıkacak, baş başa vakit geçirecektik! Saklanmadan, gizlenmeden.. Bizi tanıyan insanların bizi görebileceği bir yerde hem de!

Heyecandan sırıttım, ama hala bunca kıyafetimin arasında giyecek hiçbir şey bulmamıştım. Bunca yıl boyunca Agah Ali ile bir sürü şey paylaşmıştık, beni her türlü görmüştü. Bakımsızken, makyajsızken, hastayken, ayıcıklı pijamalarımla, çıplakken... Ama bu defa özel olsun istiyordum. Sonunda, birkaç ay önce tasarımcı bir arkadaşımın benim için yaptığı, henüz hiç giymediğim deri, siyah puantiyeli elbisede karar kıldım. Elbiseyi giyip boy aynasında kendimi süzdüm. Mini, kısa kollu, derin bir göğüs dekoltesine sahip, belinde siyah bir kemer olan bir elbiseydi. İçinde kendimi güzel hissetmiştim. Makyaj masama oturup, hafif buğulu bir göz makyajı yapıp kırmızı rujumu sürdüm. Saçlarımı toplamadım, Agah Ali saçlarımın açık kalmasını çok severdi. Beyaz küpelerimi takıp, siyah parlak stilettolarımı giydim ve çantamı elime alıp kendime aynada son kez baktım. Hazırdım.

Ben Dolly'nin mamasını ve suyunu kontrol ederken kapı çalmıştı. Gelmişti! Derin bir nefes alıp kapıyı açmaya gittim, kapıyı açtığımda karşımda duran Agah Ali kalbimin teklemesine sebep oldu.

 Gelmişti! Derin bir nefes alıp kapıyı açmaya gittim, kapıyı açtığımda karşımda duran Agah Ali kalbimin teklemesine sebep oldu

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Kaslı gövdesini saran beyaz gömleği, siyah ceketiyle her zamanki gibi nefes kesici gözüküyordu. Gür siyah saçları arkaya itilmişti, bir eli cebindeyken derin mavi gözleri üzerimde gezindi ve gülümsedi, ilk cümlesi, "Çok güzelsin." oldu.

Gülümsedim, "Teşekkür ederim. Sen de çok şıksın."

"Hazırsan çıkalım mı? Bizim için yer ayırttım, gecikmeyelim."

Başımı salladım, "Evet, hazırım.. Çantamı alayım." Çantamı alıp, Dolly'ye, "Bekle beni anneciğim." diyerek öpücük attım ve kapıyı arkamdan kapattım. Tam kapıyı kilitleyip dönmüştüm ki, Agah Ali'nin dibimde olduğunu fark edince olduğum yerde zıpladım. "Korkuttun beni!" dedim, hala bana ciddiyetle bakmaya devam edince, dudağımın kenarını ısırıp, "Bir şey mi oldu?" diye sordum. Planımız bozulacak diye hala gergindim. Agah Ali, beklemediğim bir anda elini boynuma götürüp beni ensemden tutup kendisine çekti ve dudaklarını dudaklarıma yapıştırdı. Dilini ağzıma sokup, beni talan edercesine öperken kapının dibinde, haşin öpüşüyle beni ele geçirmesine izin verdim. Birkaç dakika sonra geri çekildi, serin nefesini yüzüme üfleyip, "Şimdi gidebiliriz." diye fısıldadı.

BAY VE BAYAN MÜKEMMEL (erdemli serisi#1)Where stories live. Discover now