Část 55.

1.9K 115 1
                                    

Chvílema jsem se probouzela všimla jsem si že jsem připoutaná a jedeme autem ,ale po pár minutách jsem zas usnula další probuzení bylo někde na dálnici ,ale to už jsem se probudila.

Samozřejmě mě to dlouho nevydželo sotva jsem nadzvyhla hlavu a hned mě zas někdo bouchnul a já omdlela.

Začala jsem se probouzet až jsem nadzvihla hlavu chvíli jsem se rozkoukávala ,ale v autě nikdo nebyl  nemohla jsem myslet na nic krom  jak mě bolela strašně hlava a sotva jsem si sedla.... připadala jsem si jak po nějaký velký párty kde jsem toho vypia víc než bych zvládla.

Když jsem  se koukla z okna myslím že jsem byla v garáži klepala jsem se protože jsem v těle neměla žádnou sílu.

Zase se mi chtělo spát ,ale i tak jsem se připlazila ke dveřím auta a snažila se je oteřít ale co se mi povedlo bylo  to že jsem je pootevřelaa i tak jsem se cítila tak slabá že jsem vůbec nemohla z auta sejít i když jsem věděla že můžu utýct necítila jsem se na to cítila jsem se doslova nehorázně zle nedalo se ani popsat nadechl jsem se a byla připravená co nejvíc zařvat.

"Juuuustinee" Seděla jsem jen tak v autě na předním sedadle a víčka u oči se mi začínali zavírat a pak jsem konečně slyšela kroky ,jak se blíží k autu neiděla jsem postau ,ale syšela jsem kroky který se ke mě přibližovali.

Blair jseš v pohodě?!Najednou u sedadla stál Justin.Jo asi jsem v pohodě jen jsem strašně slabá.!Tak pojd zavedu tě do postele!Kývla jsem hlavou a vyskočila z auta ,ale udělala jsem sotva dva kroky v před a podlomili se mi nohy.!

A v tu chvíli než bych dopadla na zem mě už přidržoval Justin a já mu koukala do očí a on do mích tet jsem si šimla jeho očí dosoa zařili.Díky.

Ty si poděkovala?Jo už to asi tak bude.!Seš vážně dost slabá... tuhle chvíli by si se semnou začala hádat.!JO asi jo příště mě můžete svázat místo toho mlácení.!

Doufám že se vám část bude líbit tenhle týden jsem toho moc nepřidala ,ale musela jsem se učit ale tet už budu psát pravideně středy a soboty a ještě se omlouvám za chyby :) :P

Rich girl and mobster Justin BieberKde žijí příběhy. Začni objevovat