Část 7.

1.2K 77 2
                                    

"No dobře asi je čas odejít tak zatím Blair".Jo jasně čau.!"

Vždy když ho vidím cítím se tak naštvaná a nechci nic víc než křičet na celý pokoj a bouchnout  si do něčeho nebo někoho.

Z pohledu Justina: bylo zvláštní chodit v centru po kterým možná chodila Blair cítil jsem se jako by mi ze srdce spadl obří kámen.

Jak daleko je ten dům Paule!"Jo taky by mě to zajímalo".Už jen jeden blok a jsme tam to jste tak nedočkaví Harry a Justine."?Ne jen bych si rád odpočinul předtím než naplánujeme ,jak se sejdeme s Justinovou družkou."Klid Harry budeme mít kopu času než se začne něco dít."navíc ještě mi Justin neodpověděl na mojí otázku to jsem tě tak zastrašil tím ustřelením ptáka nebo proč si mi neodpověděl hmm?""Jasně že se na ní těším přece bych nepodstupoval tohle všechno Paule".

"Tak proč si tak nervozní Justine?"Nejsem nervozní"!"Prosím Justine  myslím ,že tě znám dobře na to ,abych poznal když si nervozní.......a mám to bojíš se ,že ti neodpustí tu lest co jsem vymyslel a ty si jí nechal odejít a ona si myslela že si jí měl jen na sex s toho si nervní no ne ?".No Paule díky tet jsem nervní a chutí tě zabít."

"Tak jo Panové tady to je naše nové sídlo vítejte doma prozatím."!

Musím Paula vážně pochválit za jeho vybíraní domů jelikož byl naprosto dokonalí pokud jsem někdy snil o dokonalém domě tak tohle je on.

"Děláš si prdel Paule tohle je dokonalí!Díky Cody dal jsem si záležet ještě že mám přátele u realitky.......jinak neví kde bychom bydleli.!

"Tak co Justine hodíme to všechno za hlavu jen se koukni na tem výhled no co na něj říkáš.................nic neříkáš no nic jen nasávej Los Angeles máme výhled na celý město a já ti můžu říct že tam někde v některým tom domě je Blair Summer Davis čekajíc na záchranu."

"Díky Paule!"Co slyšel jsem dobře Justine řekl si díky?"Jo řekl díky za vše bez tebe bych byl v New Yorku a myslel si že je tam někde tak dík.!"V pohodě Bro ......co kdybychom nechali toho sentimentu a šli si prohlídnout tohle kurevsky hustý místo."Jo hned jdu .

Paul měl přeci jen pravdu tohle je kurevsky hustý místo ,ale i v tom že tam někde pod tímhle domem v tomhle městě v jednom s těch domů je Blair.

Doufám že se vám část bude líbit chci vám popřát vše nejlepší do nového roku  jo a omlouvám se za chyby :) 


Rich girl and mobster Justin BieberKde žijí příběhy. Začni objevovat