Část 36.

2K 116 4
                                    

Pak tam byli fotky jedné holky z Justinem.!Když jsem se na ně koukala tak Justin vypadal štastně usmíval se na ní sice ta holka na sobě měla tunu make upu a falešný prodloužený vlasy ale i tak vypadala docela k světu!

Slyšela jsem ,jak někdo otevírá dveře a zasmatkovala jsem všechno jsem to okamžitě hodila pod postela sedla si rovně a koukala jsem se do zdi hned co se otevřeli dveře tak v nich byl Justin s nějakou holkou bylo mi jasný že je to jedna z těch jeho kurviček.Začala jsem se koukat jedním okem

Pak se moje oči upřeně koukali na Justina který tu holku táhl do koupelny nejdřív na mě koukl pohledem "závid" i když jsem neměla čemu.

Po chvíli jsem slyšela napouštět vodu ta holka se smála ,ale smích brzo vystřídali nádechy a výdechy ,který jsem boužel slyšela.

Snažila jsem se nemyslet na ně ,ale když jsem na ně nemyslela myslela jsem na mojí hrozivě bolavou ruku která se dřela až do masa a krve snažila jsem se tu bolest vydržet ale nešlo to.

Po další půl hodině jsem bolest nemohla vydržet po tváři mi z bolesti teklo par slz nevím proč jsem zadržova dech ,ani mi to nijak nepomáhalo to ani když jsem se snažila čímkoliv se zabavit i když jsem čuměla jen do zdi.

Uběhlo dalších 10 minut a začala jsem se modlit ,aby už Justin vylezl a poutra mi sundal.Znovu jsem si sedla na zem kde jsem měla ruku ve vzduch a snažila se na to nemyslet druhou rukou jsem měla furt u očí a čím dál víc jsem si oči utírala.

Justin furt nevycházel a já začala panikařit a myslela jsem na to nejhorší třeba ,že si budu muset ukousnout ruku co mu kurva tak dlouho trvá se uspokojit už je tam hodinu.!

Po dalších 5 minutách jsem měla dost toho jak jsem si v hlavě stěžovala na Justina a snažila jsem se pouta trochu posunout ,ale když jsem viděla co je pod poutama vyděsilo mě to nemohla jsem se na to koukat a musela jsem začít něco dělat?!Justine...?!.....Justine?!

Nic se neozývalo jen jsem slyšela cachtat vodu a smích.!Začala jsem řvát ,ale asi májí každý v pokoji nebo ve vaně holku nikdo mi neodpovídal to je vážně nezajíma holka co tu ječí na celej barák.!

Doufám že se vám část bude líbit a omlouvám se za chyby :) :P

Rich girl and mobster Justin BieberKde žijí příběhy. Začni objevovat