11.Bölüm 🌠

1K 73 13
                                    

İyi okumalar 🌠

Önceki bölümü atlamayın lütfen...

Tarık
Bizim grup tam takım bizim evde toplanmıştık. Bugün Kerim'le ilişkimizi açıklayacaktık. Zaten grupta herkes birbiriyle sevgiliydi. Hiçbirşey demeden Kerim'le elele çıksak karşılarına tepkisiz kalacaklarına eminim. Belki bir şeyler anlamış olabilirlerdi çünkü grupta sürekli açık veriyorduk. Bir itiraf etmediğimiz kalmıştı yani. Ben mutfakta içecekleri hazırlayıp salona geçtim. Tepsiyi sehpanın üstüne koyup, minderlerin birine oturdum. Kerim'in yanına denk gelmiştim. Kollarımız birbirine değiyordu ve bu bile heyecanlanmama yetiyordu. Teması hisseder hissetmez Kerim'le birbirimize baktık ve zamanın geldiği konusunda anlaştık gözlerimizle.

"Evet kızlar..." dedi Kerim ve bütün dikkatleri üstüne topladı. "Size bir şey diyeceğim." diye devam etti. Kimse bir şey demeden öylece Kerim'e bakıyordu. Kerim başını önüne doğru eğip sol elini sağ elime kenetledi sehpanın altından. Vücudumdaki bütün kan yüzüme toplanmış gibi hissediyordum. Yüzüm yanıyordu.

"Ee hadi!" diye sabırsız bir ses çıktı Ceyhun'un dudakları arasından. Kerim yutkundu, derin bir nefes aldı ve kenetlenmiş ellerimizi çıkardı sehpanın altından.

"Bir Tarık'la birlikteyiz. Yani sevgili olduk." dedi ve bana baktı. Bende ona baktım gülümseyerek. Gruptan pek bir tepki gelmedi.

"Sonunda ya!" diyerek sessizliği bozdu Özgür.

"Aynen valla bende ne zaman olacak diye bekliyordum." dedi Yağız. Aslında herşeyin farkında olduklarını biliyordum. Ama böyle çat çat yüzümüze vurulunca değişik hissetmiştim.

"Bakıyorum da baya şaşırdınız." dedi Kerim alaylı bir şekilde.

"Aslında ben başından beri anlamıştım. Tarık hep takılıyordu sana şaka olsun diye ama sonradan bakışları da değişince hissetmiştim bir şeyler." dedi Kağan gülümseyerek.

"Ben bile anladım da bu mal anlamadı." dedi Ceyhun, Kerim'i işaret ederek.

"Aslında anlamadım değil. Anladım... Biliyordum da korku vardı içimde hep. Duygularım beni yanıltırsa diye korkuyordum. Ama Tarık o gün o kızı sevgilim diye tanıtınca..." dedi ve derin bir nefes alıp devam etti. "O anda işte dank etti. Tarık'a benden başkası o gözle bakmasın istedim. Tarık, benden başkasına sevgilim demesin, sevmesin istedim. Tek ben olayım istedim. Çünkü... Çünkü Tarık benim ilk heyecanım." dedi ve derin bir sessizlik oldu ortamda. Kalbim ağzımda atıyordu bu itirafı dinlerken. Hem şaşkındım hemde kalbim göğsümü delip gelecekmiş gibi bir hızda atıyordu. Böyle açık şekilde anlatacağını hiç beklemiyordum ve heyecanlanmam normaldi bence.

"Sende benim ilk heyecanımsın  Kerim." dedim mırıldanarak. Kerim başını bana çevirdi ve gülümsedi. Bende gülümsedim ve kollarımla sardım sevdiğim bedeni.  Bizimkiler ooo diye tezahürat yaparken ben Sevdiğim Bey'in boynunda, kokusunu içime çekiyordum.

Tam şu an yazdım ve daha fazla bekletmemek için atıyorum.

İçime pek sinmedi ama yine de yorum yapın olur mu 🤧

Sizleri seviyorum 😍

İLK HEYECAN (BxB) MUCİZEM SERİSİ 3. KİTAPHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin