4.Bölüm 🌠

1.1K 77 17
                                    

Umarım beğenirsiniz 🙏🏻

İyi okumalar 🌠

Önceki bölümü atlamayın lütfen...

Tarık
"Oh be! Gidiyoruz sonunda. Kampa gidiyoruz." diye sevinçle Kerim'in sırtına atladım. Gülerek bana bakmaya çalıştı.

"Çocuk gibisin valla Tarık ne diyeyim?" dedi. Bende sırtından indim öyle deyince. Dudaklarımı büzdüm ve kollarımı göğsümde bağladım.

"Aşk olsun Kerim aşkım." dedim. Gözleri dudaklarımda oyalandı birkaç saniye. Bunu farkedince yutkundum. Sonra tekrar yüzüme odaklandı bakışları.

"Hadi bırak şimdi dalga geçmeyi. Gidelim yoksa geç kalacağız." dedi beni kolumdan çekiştirerek. Ah be Kerim... Ne zaman anlayacaksın dalga geçmediğimi?

Kısa bir yürüyüşün ardından okula geldik. Hemen hemen herkes gelmişti ve bizim tayfa yoktu hala. Yeni bir grup açtım ve Yağız'ı da aldım gruba. O da bizdendi artık. Ceyhun'la ufak bir tartışma yaşasak da, özür dilemesiyle kapatmıştık konuyu. Kaostan beslenen bir insan değilim. Eğer öyle olsaydım şu an hala kavga ediyor olurduk. Kısa sürede bizimkiler de gelince aramızda kim kiminle kalacak diye eşleştik. Biz tabiki Kerim'le kalacaktık. Benim için en iyi gezilerden biri olacaktı. Kerimle aynı odada kalacaktım üç gün boyunca.

Bir süre sonra gitme vakti gelince otobüse bindik. Kerim'le birlikte oturduk yine. Bütün yol boyu birlikte gidecektik. Belki omuzunda uyurdum. Yola çıkınca kulaklığını çıkardı. Benim de kulaklığım yanımdaydı ama bunu Kerim'in bilmesine gerek yoktu.

"Kulaklığının birini ödünç verir misin?" diye fısıldadım kulaklığının tekini çıkarıp. Önce boş boş baktı. Sonra bir şey demeden kulağıma taktı. Bu yaptığı hareketle istemsizce heyecanlanmıştım. Gece düşünmekten pek uyuyamadığım için uykum gelmişti şimdi. Başımı usul usul Kerim'in omuzuna bıraktım. Ses seda gelmeyince kaldırmadım başımı ve gözlerimi kapattım, içimde biriken mutlulukla.

Birkaç saat sonra omuzumdan sarsılmamla uykum bölündü. Adımı da duyuyordum belli belirsiz. Bilincim yerime gelip, gözlerimi açınca Kerim'in beni dürttüğünü farkettim.

"Hele şükür uyanabildin. Geldik hadi iniyoruz." dedi. Kaç saat uyumuştum böyle? Deliksiz ve uyuduğum en huzurlu uykuydu bu.

"Tamam geliyorum." dedim ve hafif gerinerek yerimden kalkıp otobüsten indim. Dışarıda hoca kim kiminle kalacak onu ayarlıyordu. Çoğu kişi önceden ayarladığı için kolayca eşleşmiştik. Odalarda ikişer ikişer kalacaktık ve benim için çok iyi bir durumdu. Hocamız oda kartlarını dağıttı hepimize. Odalara dağıldık. Önden Kerim girdi odaya peşinden de ben. Birkaç adim atınca yatakla karşılaştık. Evet, tek bir yatak vardı. Kerim sessiz bir küfür savurdu ve yatağın üstüne oturdu.

"Hassiktiiir!" dedi ve devam etti konuşmasına bu kez benim de duyabileceğim bir ses tonuyla. "Tek yatak varmış. Birlikte yatacağız desene." dedi ama kendi kendine konuşur gibiydi. Bende yanına oturdum.

"Benimle yatmak istemiyorsan buluruz bi çare." dedim. Sesim elimde olmadan üzgün çıkmıştı.

"Yok ondan değil. Hem seninle ilk yatışımız olmayacak. Daha önce kaç kez birlikte uyuduk. Ben... Şaşırdım sadece." dedi. Sonra çantasından bir iki parça kıyafet çıkardı ve ayaklandı. "Ben bir duş alayım. Yol yordu." dedi ve odanın içinde bulunan banyoya gitti. Bende kendimi yatağın üstüne bıraktım.

Yorumlarınızı bekliyorum 🙏🏻

Sizleri seviyorum 😍

İLK HEYECAN (BxB) MUCİZEM SERİSİ 3. KİTAPHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin