eeuwig in ons hard

72 0 4
                                    

Vorige week kregen we het nieuws dat mick het waarscheinlijk  niet ging overleven.  Vandaag werd nienke gebeld met spoed om naar het ziekenhuis te komen.  Er was nieuws dat ze nienken dringent moesten vertellen.

IN HET ZIEKENHUIS.
mevrouw martens zei een dokter.
Dokter zei nienke.  We hebben nieuws over mick.  Nienke slikte en keek een beetje bang.  Deze nacht toen een verpleegster gong lijken bij mick . Troffen we iets gek aan zei de dokter.  Wat bedoelt u zei nienke.  We troffen geen mick aan in de kamer het bed lag vol bloed.  De grond ook en we vonden hem negens we denken dat mick verdwenen is zei hij.  Hoe bedoel je verdwenen zei nienke in paniek.  We denken dat iemand hem heeft mee genomen dus we hebben de politie gebeld en ze komen er zo meteen aan.  Je gaat me niet zeggen dat mick gewoon weg is hij lag in een zware coma hij zou dood gaan zei nienke in paniek al huilend.  We weten dat mick in een zware coma lag maar we vonden dit in een plas bloed ze de dokter en gaf een brief aan nienke.
Wil je je vriend terug vinden doe dan je best hij zal rond drijven niet heel ver.
Wat bedoelen ze daar mee zei nienke.  Ik denk dat ze mick in het water gingen dumpen.   Nienke je kent mick goed heeft hij mischien vijanden.  Nee maar ik herken dit geschrift zei nienke. Weet je dat zeker vroeg de dokter.  Ik denk het wel zei nienke. Ik bel patricia zei nienke.  Niet veel later wist patricia van wat er gebeurt was en belde ze  versterking om naar het meer hier verderop te gaan zoeken. Ze keek nienke aan.  Nien jij blijft hier en ik ga naar het meer ze vonden iets zei patricia ze vonden spullen van mick.

WAT DENKEN JULLIE DAT ER GEBEURT IS .
LAAT HET ME ACHTER.  SPANNEND.  SORRY VOOR HET LANGE WACHTEN

het huis anubis alles is nu andersWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu