zonder jou

67 0 0
                                    

Het was een lange tijd later en appie was al terug thuis. Amber hield zich veel bezig met appie en had niet door dat Jeroen zich buiten gesloten voelde ze was zo druk bezig met appie en haar dochter dat ze jeroen helemaal vergeten was . Noa probeerde Jeroen steeds op te vrolijken maar dat lukte haar niet ze moest toch iets doen om hem blij te maken toen bedacht ze dat ze jeroen al bijna 3 jaar iets moest zeggen maar ze wist niet hoe en wanneer dus besloot Noa
Als Jeroen beter in de stemming was haar grootste geheim te vertellen ze was bang voor zijn reactie dit was het grootste nieuws dat ze hem ooit zou moeten vertellen waar ze dus al bijna 3 jaar over liegt ze ging met een reden naar egypte
Niet door amber en jeroen maar door haar geheim. Noa kon het niet langer aan en ging opzoek naar Jeroen.
Ze zach jeroen spelen met amelie en dan zag ze amber bij hem zitten ze waren met zen 3 aan het lachen , ze zijn waren gelukkig noa zei appie die achter haar staat. Ik draaide me om en keek appie aan. Je moet het Jeroen vertellen zei appie. Ik kan het niet ap als jeroen weet dat ik loog terwijl hij zo gelukkig is dan maak ik hem zo boos zei noa. Jeroen moet dit weten als jij het niet zegt zeg ik het zei appie. Er zijn 2 dingen die Jeroen moet weten maar ik kan het niet.

Nienke en fabian laggen samen op nienke haar bed. Ze lachte naar elkaar . Fabian ik moet je iets vertellen zei nienke.
Fabian keek nienke aan. Ik kan een nieuwe job krijgen. Fabian keek nienke blij aan. Is het een betere job vroeg hij. Ja ik word 3 keer zo veel betaalt maar zei Nienke. Maar wat zei fabian. De job is in new york zei Nienke. Fabian keek nienke aan new york. Ik weet het zei nienke. Ga je het doen vroeg fabian. Ja zei Nienke. Betekend dit het einde van ons vroeg fabian. Ga met me mee fabian zei Nienke.
Ik zal er over na denken zei fabian fabian zag nienke verdrietig kijken en hij zag dat er nog iets was. Nien er is nog iets he zei fabian. Nienke keek fabian aan en knikte. Fabian nam nienke in zijn armen vertel het liefje . Ik ben zwanger zei Nienke.
Fabian keek nienke vol ongeloof aan. Dat is geweldig sints waneer wist je dat . Vandaag zei nienke. Pas na dat je besloot om naar new York te gaan vroeg fabian. Nienke knikte. Ik ga met je mee naar new york.
Fabian pakte zijn computer en zocht jobs in new york. Nienke belde dat ze er zal zijn.
Na een uurtje zoeken vond fabian de perfecte job vlak naast het ziekenhuis waar nienke ging werken was een school waar fabian veel meer mee kon verdienen. Hij ging les geven over geschiedenis.

Patricia en joyce gingen samen met Robbie en mick naar amerika voor 3 maanden.

Amber en jeroen gingen trouwen
En vieren dat amelie bijna 4 was.
Ze waren zo blij met elkaar niemand had jeroen zo gelukkig gezien als met amber en amber net hetzelfde. Ze waren zo blij maar miste iets maar ze wisten niet wat.

Iederee had net vernomen dat nienke zwanger was maar ook dat zei en fabian binnen 3 dagen naar new York vertroken.
Ze wisten over mick Joyce patricia en robbie. Maar niemand wist iets over noa
Behalven appie Noa had appie alles verteld .

Jeroen! Zei noa.
Ik moet je iets zeggen zei noa.
Jeroen knikte.
Ik heb tegen je gelogen 3 jaar geleden.
Ik zei noa.

DIT WAS DIT DEEL HOPLEIJK VONDEN JULLIE HET LEUK

het huis anubis alles is nu andersWhere stories live. Discover now