wat verder

81 0 1
                                    

Mick lach ondertussen al weken in het ziekenhuis in coma er was geen verandering hij bleef stabiel maar lag ik een hele diepe slaap.  Natuurlijk hadden ze mick naar het ziekenhuis in de buurt van het ongeval gebracht dus moest joyce helemaal terug vliegen maar elke dag moest ze haar werk in België laten wachten voor mick ze zat elke dag in america met mick , patricia en robbie.  Wat ze niet leuk vond was dat ze mick niet vaak kon zien en dat ze steeds haar werk moest afbellen.  Patricia had belooft goed voor mick te zorgen als joyce naar België ging.  Joyce had spijt dat ze het uit had gemaakt met mick omdat ze dacht dat hij vreemd ging maar dat was een familie lid van mick dus dat was raar.  Elke dag kreeg joyce meer een shuld gevoel . Ze vond dat het haar shuld was dat mick hier lag.  De dokters wouden mick naar een beter ziekenhuis sturen dichter bij joyce in België. Dat vond joyce drekt een goed idee.  Joyce wilde mick al lang iets zeggen maar toen ze dacht dat hij haar bedroog durfde ze het hem niet meer te vertellen.  Joyce was namenlijk al een maand of 2 zwanger.  Ze was echt bang om het er in het begin met mick over te hebben omdat ze wist dat mick raar zou reageren. 
Telkens als het om kinderen ging begon mick raar te doen maar waarom.  Dat deed er nu ook niet aan toe.  Ze moest zicht concentreren op mick en de baby.
Hoe blij ze ook was met de baby in haar buik.  De vader lach in coma en werd maar niet wakker

EEN TIJDEJE LATER.
mick lach al 2 maanden in coma.  Maar al 2 weken daarvan lach hij in het sint Martens ziekenhuis dicht bij het huis anubis waar nienke altijd had gewerkt.  Maar die woond in het buitenland.  Maar toen nienke telefoon kreeg. Ging Ze snel naar haar oude werk op te kijken hoe het met mick ging.  Fabian moest eigenlijk lessen geven aan de leerlingen in zijn school  maar hij zorgde er voor dat hij vervangt werd voor een paar weken.  Nienke moest wel veel rusten maar voor de rest bleef ze veel bij mick . Fabian was altijd blij als hij nienke met haar dike buik zag.  Hij nam elke dag foto's om te zien of haar buik veel groeide.  Naast al het gedoe met mick wisten noa en appie als enige niets van deze situatie. 

JEROEN /NOA. BELLEN
J. Noa hoe gaat het daar.
N. Het gaat goed jeroen.
J. Hoe is het met jens.
N. Gaat wel.
J. Heb je het nieuws van mick nog niet gehad.
N. Welk nieuws.
J. Mick licht in een langdurige coma.
N. Wat hoe komt  dat
J. Ik heb geen idee ik was er niet bij.
N. Hoe is het nu met jullie en de trouw.
J. Amber en ik zijn de trouw aan het regelen we hebben het verplaatst door dat met mick.
N. Ik snap het maar Jeroen.
J. Ja.
N. Ik moet je iets vertellen maar dat is niet echt nieuws dat je verteld als je net dit l
Slechte nieuws hebt gehad.
J. Noa je kan me altijd alles zeggen.
N. Ik ben gertouwt.
J. Proficiat noa met wie.
N. Appie.
J. Mijn beste vriend.
N. Ja .
J. Maar.
N. Je hoeft niets te zeggen .
J. Word gelukkig noa.
NA DIE WOORDEN LEGDE JEROEN AF.

Neeeeeeeeeeeee hoorde patricia uit de kamer van mick komen waar joyce net naar binnen was gegaan.
Joyce wat is er zei patricia maar zeg  het al.
Joyce kom hier zei patricia en ze Drukte op het rode knopje en nam joyce mee naar de gang.  U hebt gebeld zei een dokter.
Patricia wees naar binnen.
De dokters gingen met 4 tegelijk de kamer binnen en bleven daar al  10 minuuten.
Joyce werd ongeduldig en kon het niet meer aan. Joyce alles komt  goed zei patricia.  Je zag het niet patricia.  Het apparaat zei joyce.  Ik zag het joyce zei patricia.  Wat is er gebeurt vroeg  nienke.
Het aperaat dat de hartslag van mick aangeeft piepte zei patricia.

De dokters kwamen naar buiten.
Nienke kan ik je spreken zei een dokter
Ja natuurlijk zei nienke.

Mick heeft een hardstilstand gehad 2 keer in 20 minuuten tijd zei de dokter.  Is hij stabiel vroeg nienke.  We hebben gedaan wat we konden maar we kregen hem niet helemaal stabiel we gaan mick nogmaals moeten opereren zei de dokter.
Waarom vroeg nienke.
Omdat zijn wonde is geopent tijdens het reanimeren dus is mick op dit moment niet al te stabiel zei de dokter.  Dus als de operatie mislukt zei nienke.
Dan zal mick het niet overleven zei de dokter. En wat als mick nog een hard aanval krijgt zei nienke.  De kans dat Mick nog een hard aanval krijgt is groot en dan zal mick die niet overleven zei de dokter.
Oké zal ik helpen opereren zei nienke.
Nee nien je bent zwanger en je mag geen operaties doen sorry zei de dokter.  Mag ik bij de operatie zijn Vroeg nienke. Ja dat mag wel zei de dokter.  Nienke jullie moeten jullie op het ergste gaan voorbereiden. 

ZAL MICK DOOD GAAN OF ZAL HIJ HET NET HALEN WAT DEKEN JULLIE LAAT HET ME WETEN IN DE COMMENTS.  IK HEB GETWIJFELD OF DIT WEL EEN GOED STUK ZAL ZIJN MAAR IK HOOP VAN WEL WAND IK HEB HET TOCH GEPLAATST .

het huis anubis alles is nu andersजहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें