dood of leven

99 0 0
                                    

3 JAAR LATER
JEROEN:
Ik ben ondertussen al 3 jaar met amber samen . We hebben het naar ons zin en vormen nu een echt gezin. Appie en ik zijn niet meer zo goed bevriend maar amber en appie wel ap kan niet zonder amber en ik ook niet . Noa is ondertussen al 2 jaar en 11 maanden in egypte ik mis haar nog elke dag . We bleven goede vrienden.

De deur van mijn kamer vloog open en amber kwam overstuur binnen met amelie in haar armen. Ze wees naar de hal en zei steeds appie . Ik begreep het niet maar volgde haar appie lag bewusteloos op de grond levenloos als je het mij vraagt . Victor was al aan het bellen met een ambulance .
De dokters namen hem mee en een praten met victor ze zeiden dat appie mischien niet zal wakker worden . Dus besloot ik noa te bellen uit egypte .

marhabaan mae nuwwa (hallo met noa)

Noa ik ben het jeroen.

'iinaa asif ( het spijt me wat)

noa speak english.

jeroen is that you ?

yes noa its me did you forgot your dutch

Nee gekkie ik kan nog goed nederlands denk ik maar wat is er.

Appie word naar het ziekenhuis gebracht hij gaat mischien dood.

Wat is er gebeurt met hem.

Geen idee hoe ver ik weet vond amber hem in de hal.

Amber is jou vriendin nog steeds he .

Ja sorry noa maar we hebben samen een gezin en ik ga mischien met haar trouwen.

Fijn voor je jeroen

Noa wil je alstublieft komen voor moest hij dood gaan .

Oke omdat jij het bent.

VOLGENDE DAG JEROEN HAALT NOA OP AAN HET VLIEGVELD. NOA SPRINGT IN ZIJN ARMEN . IK BEN BLIJ DAT JE ER BENT ZONDER DAT ZE HET ALEBEI DOOR HEBBEN ZOENDE ZE MEKAAR. WE TROKEN SNEL WEG MAAR HET WAS TE LAAT AMBER HAD HET AL GEZIEN. ZE LIEP NAAR DE AUTO EN ZETTEN AMELIE IN DE AUTO EN WACHTE DAAR OP ONS . NOA GING AL IN DE AUTO ZITTEN NAAST AMELIE. EN IK MAAKTE HET GOED MET AMBER . NOA KEEK HEEL JALOERS IK ZAG HET .

DE DOKTERS KWAMEN ER ACHTER DAT HET OM POGING TOT MOORD GING OF EEN ONGELUK WAT PRECIES WISTEN ZE NOG NIET MAAR DE KANS DAT APPIE HERSTELD IS KLEIN HEEL KLEIN .

amber was nu meer bezig met appie dan met jeroen en jeroen was ook meer bezig met noa dan met amber ookal miste ze mekaar ineens begon jeroen te twijfelen en amber ook .

WAT ZAL ER NU GEBEUREN MET AMBER EN JEROEN . GAAT JEROEN MET NOA . EN WAT GEBEURDE ER MET APPIE . WAAR TWIJFELEN ZE OVER . IK SCHRIJF SNEL VERDER ."SIBUNA"🤚

het huis anubis alles is nu andersDonde viven las historias. Descúbrelo ahora