4th

31 6 4
                                    

   Robin nevěděla, co v obejmutí dělat. Nikdo ji tak dlouho neobejmul, že nevěděla co s rukama a nohama. Nakonec položila svoje ruce Max okolo pasu a hlavu na rameno. Takhle se dlouho necítila. Scházel jí někdo, kdo jí ukáže že na ní záleží. Že má city.
Moc jí to chybí. Dlouho ale toto poklidné blaho netrvalo, někdo zabušil na dveře a Daniel od sebe Max odstrčila. Zatímco Max nadávala nad zraněním způsobeným touto akcí, Danny otevřela dveře. "Dnes bude večeře o hodinu dřív z důvodu večerního programu." oznámila persona ve dveřích a odešla. "Kvůli tomu mám potlučenou nohu a postel málem napůl? Výborný, tábor snů tohleto." neodpustila si Max sarkasmem sršící poznámku načež se na ni Daniel podívala, rozešla se pryč a práskla dveřmi. Max tuto reakci nepochopila a bála se následků. Přestala v sobě dusit všechny dosud potlačované pocity a začla nekontrolovaně brečet. Stočila se do klubíčka do své postele a přála si, aby po tom, co vyčerpáním z pláče usne, co se probudí, byl konec tohohle zbytečného trápení a mohla žít dosavadní obyčejný život.
   Daniel zatím vytočená procházela ráznou chůzí celý tábor a lidé jí uhýbali z cesty. "Můžeš mi vysvětlit, co je ten večerní program?,, vyřkla spolu s rozrazením dveří kanceláře "Přijede šlechta, musíme hrát divadýlko.,, pronesl obyčejně, jak by to bylo na denním pořádku. "Jaký divadýlko?! Přijede královská rodina, a ty chceš v táboře přeučování homosexuálů, který mimochodem chtějí s obnovou zákonů zrušit, přemluvit lidi co tu trpí, aby dělali, že je to tu zemskej ráj?" Daniel normálně nekřičela na svého nadřízeného, ale momentálně k tomu měla pádný důvod. "Je to jeden večer, přijedou, bude mimořádně dezert po večeři která bude dřív než obvykle, a ti ďáblovi děti se budou tvářit maximálně spokojeně, což přesvědčí krále, že je jim zde dobře a je to přesně to, co chtějí.,, tohle byla poslední kapka. Daniel se napřáhla a ránou do zdi trochu vykompenzovala svůj vztek, aby si nezničila hlasivky. "Tady jde o lidský práva, a ty si myslíš, že když jim dáš dort, tak budou dělat ovce? Tak to jsi buď hodně naivní, nebo chceš aby král vlastnoručně popravil největšího idiota široko daleko." pronesla téměř s naprostým klidem a tato ofenzivní poznámka ředitele táboru vytočila.
"Za prvé, ty ovce udělají co řeknu, nebo budou litovat, za druhý, mě opravdu pohoršuje, že se oháníš nadávkami na svého chlebodárce. Nebo už jsi snad zapomněla, že výdělek odtud tě drží nad vodou?" arogance v jeho hlase byla nesnesitelná. Klasický, bílý hetero chlap. Pohrdá ostatními existencemi, včetně žen s feministickým myšlením a z vymytého mozku občas vyždímá podobný nesmysl. Daniel se pozastavila a chvíli promýšlela, co řekne. Nakonec mu slíbila, že to takhle nenechá a stejným stylem jako přišla i odešla. "Nechápu, proč tu ještě jsem, práci bych našla kdekoliv jinde." mrmlala zatímco si mnula obražené klouby. Kdyby místo do zdi, ránu dala Humbertovi, složil by se jako skládačka. "Koukej na cestu." zvýšil na ni hlas kolemjdoucí, do kterého vrazila "Promiň." šeptla neslyšně "Nejsi náhodou jeden z Maxiiných - Robininých kamarádů?" dotázala se jej "Jasný, dotáhli jste nás sem spolu, o co jde? Je s ní snad něco?,, odpověděl otázkou "Ne, to ne, ale potřebuju, abyste se drželi na té večerní maškarádě pokupě, ideálně v mé blízkosti.,, předala informace které mladý hoch moc nechápal, ale pokýval hlavou a odešel.
   "Max?" otevřela opatrně dveře chaty a lekla se, když spatřila prázdnou místnost. Po té si všimla nešťastné hromádky přikryté peřinou a přisedla si k ní na postel. "Max." pošeptala třesouc s ní "Ne! Nechte mě být prosím! Já nic s nikým nemám!" vykřikla zatímco se prudce odkryla a sedla si. "Shhh, Max klid, to jsem jenom já, nic ti neudělám" uklidňovala ji s přiloženým prstem na rtech. "Proč jsi takhle odešla?,, zeptala se odsunujíc se od její dozorkyně
"To nemělo nic společnýho s tebou-,, přerušila mluvu a uchopila Maxinu ruku "-jde o bezpečnost. Ne jenom tvou, i mou, ostatních tady v táboře, ale neboj, brzo to všechno skončí." prohlédla jí do očí "Přísaháš?,, zeptala se Max v nadějí "Ano, slibuju."

Hey guys and gays, I'm still alive!
Dnes s novou kapitolou obsahujíc 666 slov přesně - I hope you'll luv it.

~Hory003 🏳️‍🌈✌️

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Sep 08, 2023 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

JUST SELECTION STORYWhere stories live. Discover now