Bölüm 9

30.5K 1.6K 3K
                                    

Birden kahkaha atıp beni ayağa kaldırdığında Ne yapacağımı bilmiyordum, dayak yemekte istemiyordum ama  benim beklemeyeceğim, hayatımda en nefret ettiğim şeyi yapmıştı....

Sırf boyun bölgemdeki morlukları göstermek için kazağımı yırtmış eli tenime değmişti. Bu hayattımda en nefret ettiğim şeydi,
Gözlerim dolunca dayanamayacağımı bildiğim için akmalarına izin vermiştim, tabi bunu gören luhan kahkaha atarak beni duvara fırlatmıştı.

"Ah aptal ezik birde bebek gibi ağlıyor musun sen, evet arkadaşlar gördüğünüz gibi boyunu hep morarmış bunu da yapan onun azılı düşmanı kim taehyung"  söylediği şeyler zoruma gidiyordu.

Benim hiç bir suçum yokken başıma böyle şeylerin gelmesi çok kötüydü,  artık dayanamıyordum, hergün hergün aynı şeyleri yaşamaktan bıkmıştım.
sınıfın'da kahkahalarla luhana eşlik ettiğinde daha çok sinirlenmiştim .

"Y-yok öyle b-birşey tamam mı t-taehyungun azılı d-düşmanı falan d-değilim" kekelememe binlerce kez söverken, birden saçımda hissettiğim acı ile inlemiştim.

"Bana bak jeon seni burada öyle bir döverim ki; bir daha değil sınıfa gelmek okulun O'sunu bile duymak istemezsin anladın mı beni "birden bağırdığında yerimden sıçramıştım, kafamı tamam diye sağlayacağıma korkudan yanlışlıkla hayır anlamında sallamıştım.

"Ne demek anlamadım, o zaman olacaklara ben karışmam " işte şimdi sıçmıştım.
saçımı bırakıp tam yumruk atacakken korkudan gözlerimi yumuştum. Ama yüzüme gelmeyen yumrukla  gözlerimi yavaşça açtığımda luhan'nın yumruk yaptığı eli tutan bir taehyung beklemiyordum.

"Sen hangi cesaretle benim olana vurmaya çalışırsın " diye bağırdığında bütün sınıf korkudan susmuşlardı, luhan ise ellerini birleştirmiş yalvarıyordu.

(Lan klişeyse klişe amk okuyun geçin aww)

"Bilmiyordum yemin ederim bilmiyordum bir daha dokunmam söz veriyorum "

"Hele bir dokun bak o zaman, yaşatıyor muyum seni " bu sefer öncekinden daha çok bağırdığında
titriyerek kafasını tamam diye sallamıştı,  taehyung ise onu bıraktığında, bunu fırsat bilen luhan apar topar çantasını alıp kaçmıştı.

"Bana bakın bir daha jungkookla alay ettiğinizi görürsem neler olacağını tahmin bile edemezsiniz anladınız mı beni ? "
Sınıftaki herkes onaylayan mırıltılar çıkardığında, taehyung önce sınıfa sonra bana bakmış ardından kaşlarını çatarak sınıftan ayrılmıştı, ben ise şaşırmış ifademle sırama oturmuştum...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jungkook/Taehyung

Ezik jungkook
Teşekkür ederim taehyung

Taehyung yazıyor...

Taehyung
Senin için yapmadım

Ezik jungkook
Anlamadım ?

Taehyung
Bir bokuda anlasan şaşardım.

Taehyung
Diyorum ki senin için yapmadım

Ezik jungkook
Ama beni korudun ve dedin ki "benim olana
nasıl dokunursun " evet evet öyle dedin

𝑺𝑬𝑹𝑺𝑬𝑹𝑰 // 𝑽𝑲𝑶𝑶𝑲 Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin