¬Tell Me A Story

1.4K 174 157
                                    

Ateez-'Wave' aşığıyım.

ONEUS&Ateez Weekly İdol izleyip bu hikayeyi yazmaya karar vermedim saçmalamayın

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

ONEUS&Ateez Weekly İdol izleyip bu hikayeyi yazmaya karar vermedim saçmalamayın.

------------

Yunho ve Wooyoung yüzlerindeki gülümseme ile aşağı inse de uykulu halleri diğerlerini güldürmüştü. Yunho'nun saçları dağınıktı ve yumuşak tüyleri olan bir köpeğe benziyordu. Wooyoung'un ise yüzü yamulmuştu.

(YN:Şu köpekçiğe bakın yiyeceğim

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

(YN:Şu köpekçiğe bakın yiyeceğim...)

"Bebeğim buraya gel." San elini sallayarak merdivende gözünü ovuşturan bedeni yanına çağırdı. Wooyoung gülümseyerek onun kollarına yaklaşıp kucağına kıvrıldı. "Uykum var Sanie."

"Beni uyutmadın ki, kucağıma yattın resmen." Yunho saçlarını iki yana sallayıp gerindi. "Köpekçiğe benziyorsun böyle." Mingi gülerek konuşunca Yunho onun gülüşüne karşılık vermiş ve masaya oturmuştu. "Yunho Bayadır uyuyorsun keşke yorulduğunu söyleseydin arabayı başka biri kullanırdı." Hwa ona bakınca Yunho ellerini iki yana salladı.

"Yok hayır yani Woo üzerime yatıp direkt uyuyunca ben de onunla uyumuşum işte normalde bu kadar uyumam." Açıklamasını yapınca Hwa kafasını gülümseyerek salladı. Ona deli gibi ağladığı için uyuduğunu söyleyemezdi değil mi?

"Ben lavaboya gidiyorum. Ellerimi yıkayayım." Mingi ellerini kaldırıp masadan kalktığı zaman herkes onu onaylayın yemeğe başlamıştı. "Ah Mingi banyo so- Oh gitti..." arkasını döndüğü zaman koridorda kaybolan beden ile şaşırmıştı.

Kafasını Hwa dışında diğerlerine çevirdiği zaman herkes aynı şekilde duruyordu. "Hatırladı mı acaba?" Hongjoong şaşkınlıktan sonra konuşan ilk kişi olmuştu. "Belki de ani gelen bir şeydir olur ya öyle."

Wooyoung'un dediğine Yunho katılmıştı. Kendisini umutlandırmak istemiyordu böyle küçük şeyler için. "Niye hepiniz bana bakıyorsunuz?"

"Lavabonun yerini hatırladın sevgilim ona şaşırdılar." Hwa gülümseyerek olayı açıkladığı zaman Mingi kafasını salladı. "Aslında eve gelince alt odaları gezdim orada bulmuştum."

𝐌𝐚𝐝 𝐋𝐨𝐯𝐞 § 𝐘𝐮𝐧𝐆𝐢 ✔︎Kde žijí příběhy. Začni objevovat