4.Bölüm

34 14 3
                                    

Yazarın Notu:  Ben bunu Askhlvm'ye adadım. Çünkü onun yazıları altındır.

Akşam yemeği korkunçtu. Annem Luke'u soru yağmurlarına tutmuştu." Nerelisin  , canım?  Norah'la nasıl tanıştın? Kaç yaşındasın?"  Ve böyle devam etmişti.

Kız kardeşim , benim huzursuz oluşuma son derece memnundu. O,  safça " pekala , ne kadar süredir birliktesiniz?"diye sordu.  Ben yemeğe boğuldum ve ona baktım.

Onu tehdit etme şansım bile olmadan önce, babam içeriye girmişti. Mükemmel ,  şimdi daha fazla sorgulanacaktım , diye düşündüm. Onun  neşeli bakışına cevap veren , özür dilen bir bakış yansıtarak Luke'a gözlerimi diktim.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Yaşadığım  her şeyi  sindirmek için , bekliyordum.  Benim  rezil oluşum, ailemin eğlencesi olduğu kanısına varmıştım.

 Annem :" Norah , o sana ne kadar aşık !"

Nara : " Birlikte ne kadar sevimli gözüküyorlar." İyi iş kızkardeşim.

Babam : " Eğer kızımı incitirsen , unutma silah ve mutfak bıçak  koleksiyonum var."

Ben kızarmıştım ve eminim ki , bir domates  gibi görünüyordum. Bir insanın bu kadar kızaracağını ve bunun bu kadar uzun süreceğini bilmiyordum.

Luke aileme eşlik edişimden  , gerçekten çok  zevk duyardı.  Üstelik onların gülüşleri her zaman olduğu gibi artardı. Ve ben biliyordum ki  o güzel vakit geçirmişti.

O evden gitmeden önce  , bulaşıklara yardım etme teklifinde bulunmuştu. Fakat , annem ona izin vermemişti.

"Yemek için ,çok teşekkür ederim bay ve bayan Havington," diye söyledi.

" Önemli değil tatlım , ne zaman istersen gelebilirsin. O mutfaktan ona sarılmak için koştu.

Kapıda bekledim ve Naya sessizce üst kata  çıktı . " Naya ,bulaşıkları gene ben yıkayamayacağım.  Bu gece sıra sende. " O mutfağa gitmeden önce iç çekerek , başını çevirdi.

Luke aniden önüme çıkmıştı. Ben ona kapıyı açarak , onunla dışarda yürüdüm. Tüylerimi diken diken eden soğuk bir gece havası anında bana çarpmıştı.

Biz dışardayken , "ne kadar keyifli bir geceydi," diye söyledi Luke. Gözlerimi devirerek " hayır , bence öyle değildi, onlar seni sorguya çekti", dedim.

O, gürültülü  bir şekilde kahkaha attığında ,kahkahası bulaşıcı olmuştu.  Ardından ikimizde  o an evin önünde manyaklar gibi kahkaha atıyorduk.

O ,bana bakarak :" Ben gerçekten bugün çok güzel vakit geçirdim", dedi. Nefes nefese kalarak "bende "diye söyledim. Nefesimin kesilmesiyle , onun gözünde ne kadar ürkek  biri gibi görünmüştüm.

Arabasına doğru yürüdüğünde , bana son bakışı beni dalgalandırmıştı. Ben yatağıma uzanırken , onun kahkahası zihnimde yineleniyordu. Tekrar  tekrar kaydetmek istediğim ve sahnelemek istediğim bir melodik sesi vardı.

Telefonumun bip bip   etmesi beni dalgınlığımdan alıkoymuştu.

Luke : Uyudun mu şuan?

Utanç dolu ve güzel karmaşık duygular yaşamıştım. O , benim numaramı kaydetmiş olmalıydı.

Ben : Sen benim numaramı nasıl kaydettin?

Ben hızlıca yazmıştım . Luke anında cevap verdi

Luke: Sen tuvaletteyken...

Ben : Sen benim telefonuma bile numaranı kaydettin. Sinsi inek.

Luke : Gerçekten mi? İnek mi?

Yüzümde bundan yeterince eğlendiğimi kanıtlayan bir gülümseyiş vardı. Ayrıca  bunun  tuhaflığıyla,  telefonumu benden izinsiz almasına azıcıkta olsa aldırış etmemiştim.

Luke : Her neyse. Yarın Treats Galore pastanesinde olacak mısın?

Ben: Yarın olmaz . Çünkü bir arkadaşım elbise bakmak için beni yanında eşlik etme konusunda beni ısrar etti.

Luke: Hadi ya. Peki , ben uyuyacağım.  Her şeyden yoruldum . haha :)

Ben : Aynen. Benim içinde bugün çok yorucu bir gündü.

Luke : İyi geceler , Norah .   :)

Ben : İyi geceler,  Lucas.

Yüzümde, mesajların bu kadar kısa oluşunun hayal kırıklığını saklayamıyordum. Telefonumu kapatarak , ben kumral saçlı çocuğu düşündüğüm gibi ,  gülümsedim ve uykuya daldım.

Yazarın Notu : Lütfen oy vermeyi ve yorum yapmayı unutmayın . Şuana kadar  bu kitap hakkında düşüncelerinizi görmek istiyorum. Umarım hepiniz için güzel bir gün olur . <3

SONSUZLUĞA TUTUN    Holding On To Forever (@Vipheral Çeviri Kitap)Where stories live. Discover now