13.

1.7K 43 0
                                    


Egy 5 perces ölelkezés után,ki is mentünk a házból. A kocsiban volt egy kis veszekedés hogy ki hova üljön, de végül Jason került hátra mellém, Carson vezetett ,Shawn meg az anyósülésen volt.
-Hát,akkor irány haza-sóhajtottam, mire Carson beindította a kocsit.
Kb két perce mehettünk mire éreztem hogy Jason rákulcsolja a kezét az enyémre. Én meg vállára hajtottam a fejem. És így aludtam el. /Jason szemszöge/
-Nem semmi hogy ilyen dolgokon kelett keresztülmennie ilyen fiatalon-szólalt meg Shawn amikor biztos volt benne hogy Sof alszik. Olyan aranyos ilyenkor. Bár ő mindig. Várj mivan?!
-hát igen-helyeselt Carson-de majd mi felvidítjuk,amúgy is kezdem megkedvelni a kiscsajt
-jaj mintha akkor már nem kedvelted volna amikor visszaszólt neked-forgatta meg a szemég nevetve Shawn mire mindannyian felröhögtünk. Örülök hogy ilyen jól kijönnek Sofiaval,mert fontos nekem. Najó bevallom,valahogy vonz ez a lány.
Mikor hazaértünk felkaptam az én hercegnőmet menyasszonypózba,és úgy vittem fel a szobámba. Hogy miért nem az övébe? Nem tudom,csak reflex. Szeretem ha a szobámban van. Óvatosan lefektettem,majd mentem volna ki,de megfogta a kezem és nem engedett el.
-maradj-mondta,de olyan halkan,hogy azt hittem csak beképzeltem. De befeküdtem mellé,és hátulról átkaroltam. Ő az első lány akit nem csak megfektetni akarok.
-jóéjt hercegnőm-pusziltam bele a nyakába,majd el is aludtam.

Mostohatesók |ʙᴇғᴇᴊᴇᴢᴇᴛᴛ|Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora