idkhow, P! değil.

74 24 43
                                    

Dalon askimin karisina baktim cok cirkinmis yha sen her kizin isteyecegi bir fizike sahip ol ama brEzy ile evlen yha cok cirkinmis

Dalon 190 😋😋😋😋😋😋😋😋😋

Ve de mavi gözlü 😜😘😜😜😍😉😍😚😍😉😍😉😘😜😘😚😘😚😘😉😍😚

Karisi cok cirkin keske benimle evlense








Daha fazla devam edemeyeceğim.

idkhow için fake oluşturmayı düşündüm ama çok fazla kitap olmasından hoşlanmıyorum. Bu yüzden birileriyle dalga geçmek veya diss atmak için burayı kullanacağım, zaten bir şekilde p!atd ile bağlantılı.

Veee gelelim asıl konuya.

Panic! fandomını bozan aptalları idkhow içinde görmek beni acayip sinirlendirdi.

Sakin ol sakin ol sakin ol

YA ABİ

BREEZY'NİN MANKEN OLDUĞUNDAN HABERİ YOK GALİBA ARKADAŞIN.

Ayrıca beni instagramdan takip edenler bilir, kendimi çok kötü hissettiğim bir gün ona içimi dökmüştüm ve uzunca bir yazıyla bana cevap vermişti, hem de dm kısmında. Bunu hatırlamak bile beni duygulandırdı. Yani düşünsenize dünyaca ünlü Dallon Weekes'in eşi kim olduğunuza bakmadan size yardımcı olmaya çalışıyor.

*sakinleşip geldim*

Böyle bir kadın kesinlikle böyle bir muameleyi hak etmiyor. Umarım ironi yapmışsındır veya bu bir sosyal deneydir, değilse senin amk.

Üstat Rü der ki "swiftie sinnerların hepsi toksik"

Dallon, Breezy gibi birine sahip olduğu için çok şanslı. Her şeyi dış görünüşe bağlamayın. (Bir de bu insan müsveddesi Breezy'yi çirkin bulduysa kimi güzel buluyor acaba)

Neyse, sakinleşmek buraya bir şeyler yazmama engel oldu. Eğer Breezy WEEKES  adı ize itici veya diğer rahatsız edici şeyleri çağrıştırıyorsa siktir olup gidebilirsiniz çünkü bu kullanıcı o kadına tapıyor. 😘

P!atd fAkEWhere stories live. Discover now