Doab 😍

107 28 42
                                    

Yha bişe dicem şimdi BrAndOn zacki kovmuyo ya ben de fandOmdan çıkcam ya. Da dur prey for dı vikıd stanlAmeyeyim her iki tarafın da gönlü olsun 😍😍😍

BEN Kİ PFTW ALBÜMÜNE ALLAH DEMİŞ (Dying In LA hariç) BRENDON ÖL DESE ÖLECEK -BEN- doab stAnliyorum çünkü Brendon'U hala sevdiğimi söyletsem linç yerim.

Sizce vazgeçer miyim olm ehe yo BrAndOn oppam pftw en gzüel albüm aksini iddia eden Ryden RozS seviodur yHa

Brandon 39832938 gündür açıklama ywpmadı zacki de kovmucak ama olsun o hep haklı 😍😍😍 vardır bir bildiği 😍😍😍


Ya slm

Bu konu hakkında konuşmak istiyorum biraz. Kafam cidden karışık. -Siz de kavga çıkarmadan yanıt verin bakim-

Bir kesim Brendon "ben tanrıyım" dese inanacak ona tapacak (daha kötü bir şekilde yazmak istemedim ama anlayın plz) bir kesim de Brendon niye böyle nefes aldı diye suçlayacak. (Bir rivayete göre Brendon, tarih boyunca en çok linç yiyen ünlü olma rekorunu üst üste 6 defa kırmıştır.)

Brendon'ın yaptıklarını asla doğru bulmuyorum, ayrıca hiçbir açıklama yapmaması çok sinir bozucu. Açık konuşmak gerekirse onu artık stanlemiyorum, Brendon hep böyle mallıklar yaptı ama en azından hepsinden de özür diledi. Zack konusunda bir şey yapmaması ve yapmayacak olması çok üzücü.

Bir yandan da Brendon'ı eskisi gibi sevmesem de Panic! dinlemeyi bırakmayacağım çünkü lütfen şunu unutmayın ki Panic, Brendon'dan ibaret değil. Brendon'a karşı sinirli olabilirsiniz ama Panic! seviyorsanız bırakmaya da çalışmayın bence. (Zaten çoğumuzun en sevdiği şarkıları ya Ryan ya da Dallon yazdı dlşpqkeğ)

- bu arada Dallon allahtır never change my mind

Neyse dostlar özet geçecek olursak ben artık Brendon stanlemiyorum ama Panic! dinlemeye devam edeceğim, bu kadar.

Tmm bu kadar boş yeter byğü ❤️

P!atd fAkEWhere stories live. Discover now