Κεφάλαιο 4: Η νύχτα του πάρτι

26 3 0
                                    

Το πρωινό πριν το πάρτι κύλισε πολύ ομαλά, αφού σαν Σάββατο που ήταν έκατσα και κοιμήθηκα μέχρι αργά. Ξύπνησα έφαγα το πρωινό μου, ακολούθησα την πρωινή μου ρουτίνα-τι πρωινή δηλαδή ηταν ήδη μεσημέρι- , και πάνω που ήμουν έτοιμος να κάτσω να δω καμία ταινία όπως συνηθίζω τα Σάββατα που εχω πολύ χρόνο, χτύπησε το κινητό μου. Ήταν ο Χένρι που γεμάτος άγχος μου είπε πως δεν εχει ρούχα για το πάρτι και πως πρέπει επειγόντως να παμε για ψώνια.
Σηκώθηκα γρήγορα να δω αν είχα και εγω κάτι καινούριο που θα εντυπωσίαζε την Σίλια, και διαπίστωσα πως ουτε εγω ειχα. Οπότε συμφώνησα και ετοιμάστηκα γρήγορα να κατέβω στο κέντρο, εκεί με περίμεναν ο Χένρι με τον Στίβεν. Στο κέντρο έχει πολλά μαγαζιά με μοδατα ρούχα τα οποία είναι και του στυλ μου, ετσι αφού γυρίσαμε τα μαγαζιά και βρήκαμε αυτό που θέλαμε γυρίσαμε ο καθένας στο σπιτι του.
Με το που πήγα σπίτι παράτησα τις σακούλες με τα ρούχα στην άκρη και μπήκα να κάνω ένα ντουζ. Ύστερα ετοιμάστηκα φόρεσα τα ρούχα που μολις ειχα αγοράσει, ενα μαύρο τζιν με σκισιές, ένα άσπρο φούτερ και μια μαύρη δερμάτινη ζακέτα, έβαλα την ακριβή κολόνια για τις "ειδικές περιπτώσεις"και έφυγα για το πάρτι.
  Είχαμε κανονίσει με την παρέα μου να βρεθούμε όλοι μαζί έξω απο την έπαυλη. Έτσι όταν έφτασα περίμεναν ήδη εκεί τα αγόρια, κατέβηκα απο το αμάξι, τους χαιρέτησα και περιμέναμε τα κορίτσια, ενώ οι υπόλοιποι έμπαιναν ήδη μέσα. Πέρασε αρκετή ώρα μέχρι να έρθουν τα κορίτσια, "επιτέλους" φώναξε ο Χένρι μόλις έφτασαν "τι κάνατε τόσην ώρα;" "πρέπει να ετοιμαστούμε ξέρεις" απάντησε η Καθ "κορίτσια..." είπε ο Στίβεν με ειρωνεία, "καλά καλά πάμε μέσα τώρα και τα λέμε μετά" τους διέκοψα εγώ, καθώς βιαζόμουν να δω αν θα έχει έρθει η Σίλια.
Στην εξώπορτα στεκόταν ο φύλακας ο οποίος μας υποδέχτηκε με ευγένεια, περάσαμε μέσα στην αυλή  και όσο πλησιάσαμε στο κτίριο η μουσική μας τριπαγε ολο και πιο πολύ τα αυτιά. Στην πισίνα ήταν πολλά παιδιά αλλά δεν είδα την Σίλια πουθενά και έτσι επέμεινα να μπούμε μέσα. Όταν μπήκαμε είδαμε την Σαντι, την εορταζόμενη, να μαζεύει πολλά απο τα παιδιά που χόρευαν απο εδώ και απο εκεί, στο τεράστιο τής σαλόνι. " Ήρθαμε πάνω στην ώρα για το do or drink" είπε ενθουσιασμένος ο Χένρι και μας τράβηξε όλους εκεί. "Λοιπόν, οι κανόνες είναι απλοί"φώναξε η Σαντι "ο καθένας βάζει προκλήσεις σε όποιον θέλει, και αν δεν τις κάνει είναι υποχρεωμένος να πιεί". Περνούσα πολύ ωραία βλέποντας τους άλλους να κάνουν τις προκλήσεις, μέχρι που άκουσα το όνομά μου και αγχώθηκα. "Φιν,Φιν, εδώ" φώναξε η Χανά, μόλις είδα πως αυτή φώναζε ένιωσα μια ανακούφιση καθώς αυτή θα ήταν επιεικής μαζί μου, "θα πας στην καινούρια, θα της δώσεις ένα ποτό και θα της προτίνεις να κάτσει μαζι μας να παίξει" συμπλήρωσε. Κοίταξα γύρω να την βρώ, τόσην ώρα είναι εδώ και δεν την είδα; αναρωτιόμουν. "Επάνω θα είναι, μόνη της στην βιβλιοθήκη, αφού δεν έχει κάνει παρέες" άκουσα μια φωνή να λέει και έφυγα βιαστικά . Πείρα δυο ποτήρια, τα γέμισα με ποτό και μπήκα στην βιβλιοθήκη. Ήταν ένα πολύ μεγάλο δωμάτιο  το οποίο έμοιαζε  με λαβύρινθος, στο κέντρο είχε αρκετά γραφεία ενωμένα που σχημάτιζαν έναν κύκλο. Σε ενα απο αυτά, ολομόναχη, κάθοταν η Σίλια. "Γειά σου, ποτάκι;" είπα "άμε, έλα κάτσε να μου κάνεις παρέα " μου απάντησε, " δεν ήξερα πως σου άρεσαν τοσο τα βιβλία" της είπα " ε λίγο που μ'αρέσουν, λίγο που δεν έχω και τι άλλο να κάνω, κατέληξα εδώ " είπε και γέλασε " τι λες να πάμε κατω να παίξουμε do or drink" της πρότεινα όπως έλεγε η πρόκληση, συμφώνησε και με ακολούθησε κάτω.
"Καλώς τους" είπε η Χανά. Ήταν σειρά μου να πω σε κάποιον πρόκληση και σκέφτηκα πως θα μπορούσα να φτιάξω τον φίλο μου τον Χένρι," πρέπει να φιλήσεις την Καθ" του είπα. Την κοίταξε και αφου του κούνησε καταφατικά το κεφάλι την φίλησε. "Σειρά μου" είπε ο Χένρι "εσύ, η καινούρια, δεν πιστεύεις πως θα έπρεπε να ευχαριστήσεις τον Φιν για το ποτάκι με ενα φιλάκι;" συμπλήρωσε, "μπα θα πιώ" είπε με κοίταξε, χαμογέλασε και κατέβασε ένα ολόκληρο ποτήρι απο την πανάκριβη αλλά και δυνατή βότκα που είχε πάρει η Σαντι. Ο γύρος συνεχίστηκε μέχρι που ξανά ήρθε η σειρά της Σιλιας " η πρόκληση παραμένει η ίδια με πριν, πρέπει να φιλήσεις τον Φιν" της είπε η Σαντι, και αυτή χωρίς να μιλήσει, ενω φαινόταν ηδη ζαλισμένη, κατέβασε αλλο ένα ποτήρι μονορούφι. "Καλά θα το κάνω μόνη μου τότε" είπε η Σαντι και ήρθε προς το μέρος μου να με φιλήσει, νευριασμένος όπως ήμουν απο τα δύο συνεχόμενα άκυρα, και βλέποντας την Σαντι να με κοιτάει με αυτό το σέξυ βλέμμα της που την κάνει ακόμα πιο ελκυστική απο οτι είναι, δεν μπόρεσα να αντισταθώ και ανταπέδωσα, εξάλλου δεν μπορούσα να της χαλάσω χατίρι, ήταν τα γενέθλια της. Η Σίλια ξίνισε αλλα δεν έκανε τίποτα εκείνη την στιγμή. Μετά από αρκετή ώρα σηκώθηκε και δεν την ξαναείδα.
Το παιχνίδι είχε σταματήσει και είχε περάσει αρκετή ώρα που απλά μιλούσαμε και χορεύαμε όταν σκέφτηκα πως η Σίλια θα έχει πάει λογικα εκει που την βρήκα και προηγουμένως, στην βιβλιοθήκη. Ανέβηκα και την είδα με ένα απο τα μπουκάλια βότκα στο χέρι της σχεδόν άδειο "φύγε, είσαι και εσύ γουρούνι οπως όλους τους άλλους" είπε και μεθυσμένη όπως ήταν ξάπλωσε στο γραφείο που ηταν καθισμένη. Πήγα εκεί την αγκάλιασα και της ζήτησα συγγνώμη, έπειτα την σήκωσα και της είπα πως θα την παω σπίτι. Δεν είχε και πολλές αντιρρήσεις, την πείρα αγκαλιά μέχρι το αμάξι μου και την έβαλα μέσα. Όταν έβαλα μπρος το αμαξι όμως συνειδητοποίησα πως δεν θυμόμουν που ακριβώς ήταν το σπίτι της, για αυτό και σκέφτηκα πως θα ήταν μια καλή αφορμή να την πάρω στο δικό μού.

Love's prospective Where stories live. Discover now