???

286 13 3
                                    

Deci postez acest capitol pentru ca sunt curioasă daca a mai primit cineva acest mesaj.

M-am uitat putin pe profilul persoanei care mi-a trimis mesajul și e absolut gol exluzand faptul urmărește 660 de persoane și are 14 urmăririi

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


M-am uitat putin pe profilul persoanei care mi-a trimis mesajul și e absolut gol exluzand faptul urmărește 660 de persoane și are 14 urmăririi.

Am pus intrebarea asta în capitolul asta deoarece aceasta este cea mai disputată carte a mea la momentul actual. Deci daca știți ceva despre chestia asta trimitețimi un mesaj sau lăsați un comentariu.

Cred ca in seara(la mine seara inseamna până la 2-3) asta o sa mai public încă un capitol, dar daca nu apare o sa fie postat până mâine la ora 12 cu siguranța.

Nu am o poveste pre stabilită deci e posibil ca lucrurile să se schimbe deoarece chiar fac capitolele pe loc deci scuzati ca sunt destul de scurte. Daca aceasta carte o sa ajunga sa aiba un număr exorbitant de capitole și într-o noapte numărul lor se injumatateste sa stiti ca e posibil sa le fi lipit eu cate 2 capitole sau cate 3.

As vrea sa le multumesc mult cititorilor care ma motivează sa scriu mai mult și să scot capitolele mai repede decat la tot restul cartilor mele care sunt începute și ne terminate.

Va promit ca pe aceast am sa o termin

***

Okay scriu continuarea asta pentru a va arata de ce părere am despre acest tip de reclame si despre greșelile din aceste.
Mai jos o sa va las traducerea mesajului pe care i l-am trimis imi e prea lene pentru al traduce eu în romana asa ca îl las pe Google translate.

În primul rând, conceptul de mate nu este neapărat legat de paranormal, ci mai mult de fantezie.
În al doilea rând, din ceea ce am citit cartea în primul rând, ar trebui clasificată ca o poveste de dragoste și ca a doua categorie: fantezie (nu paranormală).
Și în al treilea rând, Wattpad este deja o platformă pentru scriitori și cititori și a produs mulți autori și cărți contemporane foarte apreciate. Deci, nu cred că acesta este locul potrivit pentru a face publicitate unei alte aplicații de acest gen, deoarece unii oameni ar putea fi ofensați de această reclama.
Vă mulțumesc pentru acest mostre și sper să luați în calcul criticile pe care vi le-am adus în atenție.

Call me Daddy/ TaekookWhere stories live. Discover now