VIII

338 28 2
                                    

Când usa se deschide eu am parte de șocul vieții mele. Pentru ca chiar nu ma asteptam ca el să fie aici!

-Ce faci aici? Întreb uitându-mă la el cu ochii cat cepele.

-Asa rămăsese, vin la tine mâncăm si mergem la petrecere. Spune trecând pe lângă mine si intrând în casă vrea sa se descalțe dar deodată își ridică capul. Adulmecă ca un câine apoi zâmbește și se descalță de ghete.

-Stiam eu ca te-ai pregătit să vin, spune mergând prin sufragerie de parca ar fi la el acasă.

-Ba nu m-am pregătit. Spun mergând după el.

-Cum nu, ai făcut japcha. Spune ajungand in bucătărie. Si începând sa adulmece tigaia. Cine ti-a spus Jimin sau pe Jin?

-Ce să îmi spună? Spun luând spatula și începând sa amestec pentru a nu se lipi de fund.

-Japchae e mâncarea mea preferată! Spune el luând o lingura pentru a gusta.

-Se bune? Întreb eu mirat.

- Tu chiar nu ai întrebat pe nimeni! Spune el socat înainte de a băga lingura în gură.

-Nici nu ma asteptam sa vi. Spun eu fără să mă gândesc, iar el se intoarce spre mine si își ridică o sprînceană.

-Cum sa nu te aștepți, adică ai vazut pana și postarea mea. Spune luând ceva de pe etajera de mirodenii. Ii mai trebuie sare. Spune dându-mi râșnița.

-Cum așa! Exclama eu luând paleta și lingand un colț, și avea dreptate!! Iau râșnița din mână lui și arunc putina sare în tigae.

-Revenind, de ce nu credeai ca o să vin?

-Din cauza modului în care ai plecat duminica trecută și se mai adaugă și faptul că nu ai dat nici un mesaj.

-Uite chestia asta imi place la tine, spune el scoțând din dulap 2 farfuri din dulapul de sus

-Ce? Intreb usor nedumerit.

-Faptul ca spui tot ce gândești, chiar dacă lucrurile pe care le spui sunt dure măcar sunt sincere. Spune luând și două seturi de bețișoare din dulap.

-Și tu faci lafel. Spun amintindu-mi de felul in care la respins pe Jimin fără vreun menajamente.

-La tine e diferit, cand tu imi spui mie cel puțin lucrurile în față le simt rigiditatea dar le simt si sinceritatea, ma fac sa te admir pentru asta. Nu sunt multe persoane care mi-au zis lucruri dure dar sincere în față mereu era decât una din două. Spune el lăsând bețișoarele pe masa din spatele meu.

-Multumes cred, spun lund una din farfuri și punând mâncarea din ea iar el mi-o ia din mână dandumi cealaltă farfurie pe care o umplu ca mai apoi să mi-o ia si pe asta din mână.

-Puteam sa tin și eu una. Spun mergând după el.

El nu îmi răspunde și pune farfuriile pe masă apoi se așează pe scaun iar eu pe cel de langa el. Mâncăm în liniște dar de data asta liniștea nu e apăsătoare, ci mai de graba e una linistitoare una casnică. Ma pufnește râsul cand vad ca Tae are niște sos sub buză.

-Se ce râzi? Spune el. Am ceva pe fața?

-Da, Spun eu printre hohote. Sos.

-Unde, spune încercând să se șteargă dar mai mult îl întinde.

-Mai mult îl întinzi, Spun râzând în continuare, stai putin! Imi apropo mână de fata lui și iau ce degetul mare sosul de sub buză lui. Mănânci ca un copil.

Cand imi îndepărtez mână fata lui el îmi prinde încheietura și îmi duce mână dinou spre fata lui de data asta el îmi curăță degetul cum imi facking linge degetul, iar eu cred că am o problemă în pantaloni. După acest micuț incident ne continuam masa în liniște dar partea proasta e ca intr-o secundă cand m-a uit la el il vad si pe el sa isi întoarce capul spre mine iar eu ma prefac ca ma uit in gol, iar prin prefacatoria mea de uitat în gol vad ca ceasul e deja 9 jumate iar eu sunt in haine de casă.

- Sa imi trag, sitig eu țâșnind de pe scaun și fugind spre usa bucătăriei. Ma prind de tocul ușii și ma întorc la Tae. După ce termini poti te rog sa strângi tu masa ca deja e tarziu si eu nu sunt gata.

-Sigur, spune și continuă să mănânce iar eu o tulesc din bucatarie. Du-te si făte sexy ca poate agăți și tu ceva. Striga după mine.

Call me Daddy/ TaekookWhere stories live. Discover now