1. - Prolog

3.9K 117 62
                                    

Pohled Dekua:

Crr Crrrrr

Se vší námahou jsem vypl budík, jak já nenávidím pondělky, ale dnešní pondělí bylo trochu jiné. Dneska jdu na novou školu, prestižní U.A. high, třeba se mi tady už nebudou posmívat? Pomislím si a seběhnu v pyžamu schody do kuchyně. 

,,Dobré ráno Izuku"

,,DObré ráno mami"

Máma už stála v kuchyni a dělala snídani. K snídani jsem si vzal jen jogurt protože jsem neměl moc velký hlad. Potom jsem se šel osprchovat, udělal jsem si raní higienu a šel se převléct. Dál jsem si na sebe svoje oblíbené zelené tričko a kalhoty. Měl jsem ještě hodně času tak jsem si projížděl instagram a našel jsem profil přiznání U.A. high. Kromě běžných pomluv učitelů se zde pořád vyskytovalo jedno jméno: "Kastuki Bakugou". Bakugou sem, Bakugou tam. Tady podpolkl nohy uklízečce a někoho zase sbil za školou když do něj omylem strčil na chodbě. Celá škola se bavila skoro jen o něm, musí asi patřit k těm populárním žákům...

Sakra! Až moc jsem se začetl! Příjdu pozdě do školy! Svižně jsem vyběhl ze dveří a modlil se, že stihnu autobus. Běžel jsem až na zastávku ale pár metrů před ní bus odjel a já tak tak vydáchával svůj ranní maratón. První den a už příjdu pozdě? To se u učitelů asi nezapíšu nejlíp. Podíval jsem se na mobil kolik je hodin. 7:40. Další bus jede v celou, a dalších 15 minut trvá cesta. Únavou se opřu o značku s jízdním řádem, ale najednou za sebou uslyším hlasitý zvuk, který mě vytrhne z myšlenek

Pohled Todorokiho:

Když jsem jel kolem zastávky tak jsem tam vyděl stát nějakého spoceného skrčka s uniformou mojí školy. Vypadal vyčerpaně, asi mu ujel autobus. Hm. Pomyslel jsem si. Co kdybych ho svezl? Na mojí motorce je místo pro dva. Přibrzdil jsem u zastávky a sundal si helmu. Když mě uviděl tak se trochu začervenal, ale já se to skoušel ignorovat. 

,,Ahoj já jsem Todoroki, taky chodíš na U.A. high?"

,,A-a-no, j-jdu tam po-prvé"

Kloktal jako nějaké vystrašené štěně, byl i docela roztomilý jak byl stydlivý. Přejel jsem si ho pohledem a pak ukázal za sebe, uviděl jsme, že se začal červenat ještě vic ale moje gesto pochopil a sednul si za mě.

,,n-nevadí ti to? mohl bych jet dalším spojem..."

,,To bys nestihl"

řekl jsme a rozjely jsem se směr škola...

Timeskype

Pohled Dekua:

Akorát jsme stihly dorazit do školy. Zjistil jsem, že Todoroki chodí do stejné třídy jako já. Jaká  náhoda, že ano? Ukázal mi kde máme skřínky a potom jsme spolu došli dlouhou chodbou do naší třídy. Učitel ještě nebyl ve třídě takže jsem se posadil do lavice vedle Todorokiho. Překvapilo mě, že seděl sám, byl pohledný a okouzlující, určitě musel být populární mezi holkami...ne, že by se mi líbil nebo něco takového, b-baka! Zvonek zazvonil a do třídy přišla učitel. 

,,Dobrý den, vítám vás v novém školním roce."

roce. Řekl černovlasý, poněkuď utahaně vypadající muž, který nebyl zdaleka tak entuziastický být v této škole tak jak já. Todoroki se ke mně nenápadně nahnul ,,To je Shota Aizawa, náš třídní. máme ho z dějepisu a matiky." Rozhodně nevypadal jako učitel, ale chlap který ilegálně přenocoval ve škole a vydával se za učitele, ale co už, tohle je U.A. high, prestžní škola = prestřižní učitelé. Aizawa-sensei tedy začal se školní docházkou.

A: Uraraka

U: Tady!

A: Tokoyami

T: Zde.

A: Katsuki...? Kde je Bakugou?

V tom se rozrazily dveře třídy a vstoupil rozcuchaný blonďák s lišáckým pohledem v očích. Ruce měl v kapsách a bez jediného slova si to nakráčel do své lavice kde dal nohy.

,,Za tohle budeš po škole Bakugou"

Řekl chladně Aizawa-sensei, ale Bakugou na něj jen udělal přihlouplý výraz a nato se rozhlédl po třídě. Když se rozhlížel tak se jeho pohled zasekl...na mě???? Vypadal zaraženě, ale v jeho očích jsem zaznamenal něco zlomislného. Udělal jsem snad něco? bylo to jeho místo na kterém teď sedím? Poslední věc co bych chtěl je, aby mě šikanovali i tady, na škole kvůli, které máma pracovala přes čas jen abych se sem dosral. Chvilku na mě jen tak civěl než se otočil a začal se "věnovat" našemu třídnímu. Tenhle kluk mi vážně nahání strach...

Pohled Bakuga:

Přišel jsem do školy, pozdě jak se patří. No co? Je mi to jedno a navíc mi za to ta půl hodina spánku navíc stála. Když jsem vešel do třídy tak na mě měl Aizawa nějaký kecy o poškole, ale to mě absolutně nezajímalo. Co, ale chytlo mojí pozornost byl novej ksicht, kterej seděl vzadu ve třídě. Hubenej, prcek s obličejem, kterej si vyloženě říkal, aby dostal mezi oči. Myslím, že s tímhle si tenhle rok užiju ještě dost. Svůj pohled ještě rychle přesměruju na toho napůlenýho bastarda. Proč sedí zrovna s ním? Doufám, že mu nebude dělat nějakýho osobního bodigárda. I když věřím tomu, že by proti mě nic moc nezmohl. Zakloním hlavu na židli a náhodou přeslechnu Aizawu.

,,Ještě bych chtěl říct, že mezi sebou máme nového studenta. Midoriya-kun, pojď se představit."

Midoriya jo? Tak se ukaž idiote. Pomyslím si a prokřupu si prsty na rukou, což toho prcka trochu vyleká. Bože, on je fakt houžvička.

,,A-ahoj, já se jmenuju Midoriya Izuku a j-jsem tu nový...um...doufám, ž-že budeme kamarádi."

Pan brokolička se tu míní každou chvilku zhroutit, no super, ještě k tomu je červenej jak rajče. Trošku se uchechtnu a když jde zpátky do lavice tak se nenápadně ohlédnu. Prdel dobrou má, to mu nechám, ale jestli si myslí, že v týhle škole bude bez úhony tak se fakt plete.

Pohled Dekua:

Nenávidím mluvit před celou třídou, obzvlášť když se na mě ten Bakugou pořád koukal. Perverzák. Přísahám, že když jsem šel zpátky tak se mi koukal na zadek. Aspoň, že mám už tohle za sebou. 

Crrrrrrr

Konečně zvoní, to nejhorší už mám asi za sebou. Odechnu si,  ale než jsem se stihl zvednout tak přede mnou sál. Bakugou. Položil mi, teda spíš vrazil, mi na lavici zmačkaný papír se slovy ,,Vítej u mě doma, Deku." Díval se na mě tím stejným pohledem jako když jsem se představoval. Jeho rudé oči mě děsili. Ponkl jsem na sucho a než jsem se stihl vspamatovat tak byl pryč. Otevřel jsem kousek papíru a zděsil jsem se. Stálo na něm:

Jestli nechceš mít problém tak jdi po škole k tomu hřišti hned vedle. 

Budu tam čekat.

-tvůj skurvenej Bakugou

Jsi jen můj, idiote! (BakuDeku 18+ yaoi)Where stories live. Discover now