•12•

779 26 4
                                    

|26

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.




|26.08.2020- streda|

V pondelok sme so Sebom odviezli Luciu na letisko. Lúčenie bolo ťažké, ale sľúbila mi, že keď budeme v Maďarsku a v Rakúsku tak príde za mnou. Seb mi na to sľúbil, že jej vybaví VIP lístok aby sme mohli byť spolu. Neviem ako sa mu odvďačím. Vždy ma prekvapí svojím riešením.

Je pól druhej poobede a dnešný deň trávim s mojím najlepším kamarátom. Jeho rodičia s bratom sú mimo mesto, tak sme si spravili spoločný deň. Spravili sme si spoločný obed, ktorý sme si vychutnali v tichosti. Poobede sme sa rozhodli, že zájdeme na plážový bar si dať nejaký koktail. Od toho bozku s Lewisom stále premýšľam ako mu to povedať. Bojím sa jeho reakcie, nechcem aby si myslel, že tu pre neho nebudem. Že sa medzi nami niečo zmení.

Sebastiana svojím spôsobom ľúbim. Ľúbim ho ako najlepšieho kamaráta, ktorý pre mňa veľa znamená. Nie každý dokáže pochopiť aký máme medzi sebou vzťah.

Na pláž sme dorazili o tretej. Našli sme si pekný bar s výhľadom na more. Objednali sme si, každý podľa svojho gusta. On colu a ja virgin mojito. Blíži sa víkend a s tým aj preteky. Od druhej je stále na telefóne. Nezazlievam mu to, viem, že to je jeho práca, akceptujem to. Avšak, keď nám prišli drinky a on stále telefonoval, som si ho odfotila a dala som storku na instagram.

Odkedy pracujem pre formulu jeden, sa mi zvýšil počet sledujúcich na všetkých sociálnych sietiach

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Odkedy pracujem pre formulu jeden, sa mi zvýšil počet sledujúcich na všetkých sociálnych sietiach. Moje sociálne siete sú plné fanúšikov všetkých jazdcov. Je samozrejmosťou, že mi sem tam napíše nejaká žiarlivá slečna no snažím sa neprajné komentáre si nevšímať. Niekedy to je ťažké, ale vždy radšej vypnem telefón a venujem sa niečomu zmysluplnejšiemu.

Svoj pohár som mala skoro prázdny, no moja hlava bola plná myšlienok. Myslela som na Lewisa, s ktorým sme sa od pondelňajšieho skorého ráno stretali každý večer. Bolo mi neskutočne ľúto, že sme sa vídavali len v noci. Vždy sme sa mali o čom rozprávať, nikdy nenastalo trápne ticho medzi nami.

"Čo sa deje Lu?" strhla som sa pri hlase, ktorý sa ozýval spredu. Pozrela som na svojho kamaráta a pousmiala som sa.

"Nič, len som bola zamyslená. Je všetko v poriadku? Mattia a tím prišli na miesto v poriadku?"

Láska, strach a viera |Charles Leclerc|Where stories live. Discover now