Capitolul VI. Daddy~.

30 2 1
                                    

Dupa deal ul care a avut loc acum cateva zile , Marielou a decis sa faca o intelegere cu Catalin. Aceasta  avea de gand sa isi faca propia fabrica de copii in romania , dar sub acoperire in forma unui nightclub. Zis si facut , Marielou avea de al face pe Catalin manager al acestui nightclub . Vivanne , acum cautata de politite nu mai avea posibilitatea de a obtine chimicale cu care sa curete cadavrul pt a scapa de miros prin mijloace legale , asa ca afla de fabrica de telemea a lui Marielou, Toata lumea stia ca telemeaua de baietii avea un miros atat de puternic incat putea acoperi orice alt miros. Dar din pacate vivianne nu avea banii D,: ce trist:

-dar Doamna Suprema a Tot Puternica Marielou io nu imi permit sa cumpar atata telemea , sa moara familia mea , nici slujba nu mai am.

-Poate ajungem la o intelegere. Poti sa lucrezi la mine la nightclub,  o sa te platesc in grame de telemea. 1 gram 2 ore. O aduci si pe prietena ta LESBIANCA NEBUNA , Celia , sa o facem bartenderitzzaaa.

-Ah , dar vai multumesc femeea mea , nu stiu cum sa va multumesc, Doamna Suprema a Tot Puternica Marielou.

-Lasa imi multumesti tu mai tarziu *WINK WINK*

Si uite asa , Marielou a obtinut bodyguarzi si bartenderitzzzaaa. Pe acestia ia inzestrat cu arme de foc , deoarece afacerea pe care o conduce nu era tocmai legala.

Marielou iese la o tighi in cismi , si cand se intoarce da de Vivianne si Celiul avand SECS LESBIAN NEBUN SALBATIC CU ARME DE FOC LA 6:30 PRANZUL:

-ZDRENTELOR , CE FACETI? INDRAZNITI SA FACETI SECS LESBIAN NEBUN SALBATIC CU ARME DE FOC LA 6:30 PRANZUL PE CANAPELE MELE DIN PIELE DE SACAL? Cu astea zise , Marielou scoate biciul sau din piele de sacal , si le plesneste: CHACALELOR! CHACALELOR!

-AU! AU!  NUMA DATI NE PARE RAUUU TwT. Zic ambele in sincron , cu fundul inrosit de catre biciul feroce a lui Marielouuu.

-PEDEAPSA PT ASA CEVA EXISTA DOAR UNA! DE AVUM VETIFACE PARTE DIN HAREMUL MEU O SA MA CHEMATI DADDY! INTELES? Plesnind inca odata biciul ei peste fundurile LESBIENCE.

-Da , Daddy~ , zic ambele simultan.


Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Drama La TitulescuWhere stories live. Discover now