Capitolul III.Blana , blana peste tot!

35 1 0
                                    


Jessica este un Karen basic. Uraste mastile , si iubeste costumele. Costumele cu multe blana. Da in pula mea , este un furry. Aceasta isi petrece timpul pe strazi , bagand la venutz intr-un costum de caprioara.Intr-o zi aparte , aceasta , da de un alt furry, care imita la fel , o caprioara. Acestia  , fara sa mai puna intrebari incep sa se futa in mijlocul strazii. Oamenii cheama hinghierii , care ii arunca intr-o paudre apropiata. Acestia supreaviestuiesc singuri in padure timp de 20 de ani. Acum aveau 69 de copii , toti imbracati in costume de caprioara , si pe toti ii cheama bimbas. Jessica , abia dupa 20 de ani , realizeaza ca nu ii stie numele partenerului ei, imbracat in caprioara.

-Cum dreq te cheama? Jessica intreaba intrigata

-FA curvo , stam de 20 de ani in plm impreuna , avm 69 de copii , si tu nu stii cum ma cheama? E vremea sa te fut an chizda.

Roby o prinde pe jessica de costumul ei de caprioara si o agreseaza secsual

-Mai incet ahhnhhh, ...earl

-taci fa COARDOOo, CINE POLA MEA E EARL? Intreaba Roby cat o loveste cu coada

Dintr odata, Roby este strangulat de un personaj necunoscut. CINE E PERSONAJUL? AFLATI DUPA URMATOAREA PAUZA PUBLICITARA:

Prezervativele Durex Intense Stimulating Condoms pot ajută la ameliorarea sexului atât prin creșterea șanselor de a avea un orgasm, cât și prin oferirea unei plăceri mai mari, atât pentru el cât și pentru a vedea cum ea se va bucură de plăcerea maximă, ceea ce face sex-ul atât de palpitant !

Revenind la programul ulterior:

Ana , il ataca pe Roby cu pulpele ei gigantice THICC si musculoase , aproape rupandui gatu.

Ana , il ataca pe Roby cu pulpele ei gigantice THICC si musculoase , aproape rupandui gatu

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Drama La TitulescuWhere stories live. Discover now