2: Sadece Sen Ol

183 16 37
                                    

Bölüme geçmeden önce kısa bir açıklama yapmak istiyorum.

Bildiğiniz gibi kitabın konusu önceki hayatlarında kavuşamayan Taejin çiftinin şimdiki hayatlarında ortaya çıkan sırlar/ gerçekler üzerine.

Giriş bölümü 1940 yılında olan ayrılıklarını konu alan bir kısım ve 1. Bölüm ise şimdiki zaman.

Bölümün başına tarih eklemem gerekiyordu fakat salak gibi unutmuşum ajjajajajsj

Neyse tarihler önemli bir detay lütfen bundan önceki 2 bölümün tarihlerine bakarmısınız 🙏

Hazırsanız başlayabiliriz 💃🏿

**

Seokjin aynı güne gözlerini tekrardan açtığında kollarının arasında melek gibi uyuyan ve küçücük kalmış sevgilisinin saçlarına bir öpücük bırakmıştı. Kollarının arasında bu kadar masum görünmesi gözlerinin dolmasına sebep oluyordu. Çok seviyordu küçüğünü. Öyle bir sevgiydi ki bu tüm benliğini sararak bir çocuk gülümsemesi kadar huzurlu hissettiriyordu..

Bir zamanlar ona klişe gelen sözler Taehyung hayatına girdiği zaman anlamlı gelmeye başlamıştı mesela.. Seokjin en çok 'Senden önce ben ne yapıyormuşum' lafından nefret ederken Taehyung'u görmesiyle ondan önce ne yaptığını unutacak hale geliyordu. Küçük sevgilisi hayatının en kötü dönemin de karşısına çıkmıştı ve bütün kötü şeyleri bir bir unutturmuştu ona.

Aklına gelenlerle sessizce kıkırdadı Seokjin. Klişelerden nefret ederken oldukça klişe bir şekilde -onlara göre- tanışmamışlar mıydı zaten. İşte o zamandan beri anlam yüklemeye başlamıştı. Hayatındaki en önemli insanı getirmişti nasıl anlam yüklemezdi ki?

Seokjin Taehyung ile olan her şeye anlam yükler zihninde en özel yerde muhafaza ederdi. En ufak bir detay bile önemliydi onun için. Onu kaybetmeyi asla göze alamazdı. Hayatta sahip olduğu ne varsa işi, arkadaşları, yaşadıkları ev... Hepsi Taehyung sayesinde olmuştu ve onsuz bir hayatın anlamı yoktu.

Kollarının arasındaki bedenin kıpırdamasıyla düşüncelerini rafa kaldırarak güzel yüzünü izlemeye başlamıştı tekrardan. Hala derin bir uykunun içindeydi ve yüzünde ki yorgun ifade kendine kızmasına sebep olmuştu bir an için. Sevgilisinin ve tabii ki de kendi isteği doğrultusunda sabah başlayan sevişmeleri saatler sürmüştü. Taehyung gerçekten de dediği gibi doyumsuz birisi haline dönüşmüş saatler sonunda yorgunlukla Seokjin'in kollarına yığılmıştı. Adım atacak hali dahi yokken sevgilisi onu güzelce yıkamış yataklarına yatırarak uyandığı zaman oluşacak ağrısı için yavaş hareketlerle masaj yapmıştı minik sevgilisine. Sonra da kendisi yıkanarak kollarının arasına almıştı güzel sevgilisini. Ve yaklaşık olarak 4 saattir de uyuyorlardı.

Midesinden gelen acı isyan ve guruldamalar artık bir şeyler yemeleri gerektiğini hatırlattığında Taehyung'u rahatsız etmeyecek yavaşlıkta yataktan çıkmış ve mutfağa ilerlemişti. Mutfağa ulaştığında hızlı hareketlerle fakat ses çıkarmamaya özen göstererek kahvaltı hazırlamaya başlamıştı.

Mutfakta geçirdiği yarım saatin ardından son olarak elindeki çilek reçelini de masaya koyarak mutfaktan çıkmıştı. Yatak odalarına girdiğin de sevgilisini kendi yastığına sarılı bir halde uyurken bulmak kıkırdamasına sebep olurken içinde büyüyen yanaklarını ısırma isteğiyle hızla yatağın içine girerek öpücüklerini ve ufak ısırıklarını bırakmaya başlamıştı. Taehyung ise kendisini uyandırmaya çalışan sevgilisine huysuz bir mırıltı çıkarmış uykusuna kaldığı yerden devam etmeye çalışıyordu. Hala çok yorgun hissediyordu..

Veil Of Secrets / Taejin Where stories live. Discover now