Ένα μήνυμα από το συγγραφέα

0 0 0
                                    

Γειά χαρά σε όλους!

  Αυτό είναι ένα ποίημα λιγότερο ποιητικό θα έλεγα 😂. Είναι κάτι ανάμεσα σε ποίημα και ιστορία. Σαν λόγια που κυλάνε αργά εξιστορόντας ένα συμβάν. Μια ανάμνηση. Είναι κι αυτό ένα κάπως πιο ξεχωριστό και ιδιαίτερο κομμάτι.
  Κάπου εδώ να πω πως ο τρόπος με τον οποίο γράφω ποίηση είναι γενικότερα διαφορετικός από τον συνηθισμένο. Συνηθίζω να δουλέυω περισσότερο με εκφράσεις, εικόνες και συναισθήματα, και όχι τόσο με ρυθμό και ομοιοκαταληξίες - κάτι που θα παρατηρήσετε στα ποιήματά μου νομίζω. Ελπίζω όμως να σας αρέσει. Έχω ξεκινήσει με ποιήματα, ωστόσο στη συνέχεια θα υπάρξει μεγαλύτερή ποικιλία στα θέματά μου.
  Σε αυτή τη σελίδα ανεβαίνουν ιστορίες κάθε Δευτέρα, οπότε αν σας άρεσε αυτό που διαβάσατε μπορείτε να κάνετε ένα follow, και να πατήσετε το αστεράκι. Θα χαρώ πολύ αν μου αφήνατε και τη γνώμη σας στα σχόλια έτσι ώστε να μπορώ να ξέρω αν αυτά που ανεβάζω σας αρέσουν, και να λέγατε σε κάποιο φίλο - φίλη σας για τη σελίδα για να την κοιτάξει. Ελπίζω να απολαύσατε το ποίημα, και φυσικά μπορείτε να ψάξετε για αλλά ποιήματα ή ιστορίες στη σελίδα μου. Θα τα πούμε ξανά στα επόμενα!

Αντίοοο!!!

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jan 15, 2021 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Σάββατο Βράδυ Where stories live. Discover now