Uitleg vampiers

141 5 3
                                    

HET WORDEN VAN EEN VAMPIER

Als een normaal mens door een vampier gebeten wordt met diens giftige tanden, zal de transformatie officieel gaan beginnen

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Als een normaal mens door een vampier gebeten wordt met diens giftige tanden, zal de transformatie officieel gaan beginnen. Het gif zorgt ervoor dat iedere levende cel in het lichaam gaat veranderen. Bloed bevriest en het hart stopt uiteindelijk met kloppen. De transformatie is echter ontzettend pijnlijk, want het gif zorgt voor een vreselijk brandend gevoel. Hoelang de transformatie duurt ligt aan de plek waarop de persoon gebeten is en de hoeveelheid gif in de bloedbaan. Hoe dichter bij het hart / hoe meer gif, des te eerder de transformatie voorbij is. Maar ondanks dat zal de verandering nog steeds erg traag verlopen, soms maar liefst vijf of zes dagen lang.

UITERLIJK VAN VAMPIERS

Een vampier heeft een aantal bijzondere uiterlijke kenmerken

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Een vampier heeft een aantal bijzondere uiterlijke kenmerken.

Algemeen:
Een vampier heeft een uitzonderlijk mooi uiterlijk, die vaak wordt beschreven als engelachtig of zelfs goddelijk. Deze schoonheid is voornamelijk bedoelt om hun prooi - gewone mensen - te lokken, te fascineren en zelfs te verleiden. Hoe aantrekkelijk een vampier is heeft te maken met zijn of haar verleden. Als hij of zij in hun oude mensenleven ook al erg mooi was, dan zullen ze er als vampier gewoonweg beeldschoon uitzien.
• Huid:
Vampiers hebben een erg bleke krijt-achtige huidskleur, want er stroomt geen bloed meer door hun aderen. Als gewone mensen hun huid aanraken, dan zal hij erg ijskoud en hard zijn. Je kunt het een beetje vergelijken met marmer. Als vampiers elkaar aanraken, zullen ze gewoon een warme en zachte huid voelen. Geen enkel materiaal, zelfs geen scherp metaal of kogels, kan het lichaam beschadigen. Eventuele littekens, sproetjes, moedervlekken en tattoos uit hun vorige leven zullen verdwijnen zodra ze een vampier worden. Als ze in de zon gaan staan zullen ze niet verbranden, maar zal diens huid gaan glinsteren als duizenden kleine diamantjes. Vampiers die zich al duizenden jaren niet meer verplaatst hebben zullen een poederachtige en bijna doorschijnende huid krijgen. Deze huidsoort is echter niet minder sterk dan normaal.
• Ogen:
De ogen van een vampier zijn normaal gesproken altijd rood van kleur. Het geeft aan dat hij of zij van mensen bloed leeft. Maar er is ook nog een andere zeldzame oogkleur: goudgeel. Deze kleur komt alleen voor bij vampiers die uitsluitend van dierenbloed leven, iets wat nauwelijks voorkomt. Als een vampier een lange tijd niets heeft gedronken, zullen de ogen steeds donkerder worden. Totdat ze uiteindelijk pikzwart zijn.
• Haren:
Eenmaal na de transformatie kunnen de haren van een vampier nooit meer aangroeien. Hetzelfde geldt ook voor vingernagels en teennagels. De lengtes zullen dus altijd hetzelfde blijven, tenzij men besluit om een gedeetle van de haren of nagels af te knippen.
• Tanden:
De tanden van een vampier zijn niet hoekig, zoals vaak in fantasie boeken beschreven wordt. Ze hebben gewoon een normaal menselijk gebit. Maar deze is wel keihard, krachtig en vlijmscherp. Hun tanden zijn gevuld met een speciaal gif, die dieren kunnen doden en mensen eventueel kunnen transformeren. Voor vampiers zijn de tanden hun belangrijkste wapen.

Twilight RPGWhere stories live. Discover now