Gözyaşları.

71 5 5
                                    


cidden, bazen nasıl bu kadar değiştiğini soruyorum kendime.
Eskiden bana aşkla bakardın, kalbim kırılmasın diye sözlerini dikkatle seçerdin, sabahları geç Uyandığım için uyanana kadar bir sürü mesaj atardın. Sahilde yürüyüş yapmayı çok severdin. Kahve sevmezdin. Beni gerçekten sevmediğin gibi. Aslında kendime acıyorum baekhyun. 3 yıl boyunca kör olduğum için.

Seninle lise 2. Sınıftayken tanışmıştık, jongin'in arkadaşıydın. İlk görüşte etkilenmiştim senden. Etkilenmemek elde değildi, gümüş sarısı saçların, ufak tefek bedenin ve kıvrımlı bedenin... Beni aldatacağın aklımdan geçmezdi. O gün telefonuna bakmasaydım hala kördüm belki de. Sana çıkma teklifi ettiğim gün aklıma geliyor, herşey mükkemeldi.

Mutluyduk, ve kalbinde tek ben varım diye biliyordum o zamanlar. Ta ki okula o çocuk gelene kadar. Sehun'un kuzeniymiş. Yifan'dı adı. Ona attığın bakışlar hiç tuhafıma gitmemişti, çünkü senin bana aşkla baktığını sanardım. Meğersem ona attığın bakışlarda "aşk" varmış. Şuan onunla mutlusun, beni unuttun bile.
Ama ben seni unutamadım. Sahi, nasıl ikimizi de idare ettin? Sevgili oluşumuzun 4. Ayında başkasıyla birlikte olurken hiç mi utanmadın? Bana okulda nöbetim var diyip eve gelmeyip o herife gittiğinde hiç zoruna gitmedi sana aşkla bakan birini kandırmak? Bunları sana sorunca gülmüştün, senin gibi bir enayiyi kandırmak kolay oldu demiştin. O an anladımdı ben, senin hiçbir zaman gerçekten beni sevmediğini. Ama ne vardı baekhyun biliyor musun? Ben seni çok sevmiştim.

Tükeneceğiz : Chanbaek One-Shot Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon