İntikam (Part -2)

121 20 28
                                    

*Eyeless Jack Anlatımı*

Hâla o odadaydım ve diğer işçiler çıkmış olamazdı. Bu da demek oluyor ki S/A'nın arkadaşı hâla hastanede.

Birden şans ayağıma gelmişti!

O kadın elinde bir kahve ile girdi ve beni görünce kaçmaya çalıştı ama ben hemen onun saçından çektim ve yere düşürdüm. Fakat elindeki kahve üstüme döküldü ve daha sıcaktı. Yanmıştım ve kendimi geriye attım. O hemen kalktı ve kalın bir ansiklopedi alıp bana vurmaya kalktı.

Ben hemen ayağımla onun dizine vurdum ve o üstüme düştüğünde hemen kenara itip, elime neşterimi alıp ona sapladım. Kadın bağırıyordu ve birden içeriye birileri girdi. Ben o unutkanlıkla hemen neşteri orada bırakıp camdan atladım.

Bir yere saklandım ve "Ah! Olamaz! Beni gördüler ve ne- o-olamaz! Neşteri orada unuttum! İşte bu yüzden evden çıkmadan hep eldiven takmalısın! Şimdi polisler peşime düşecek! Lanet olsun!" dedim ve yere çöktüm.

Biraz bekledim ve içeride sesler artmaya başladı. Ama son ses beni çok mutlu etmişti ve içimden tekrarladım "O ölmüş!". Sonra zaten biraz dinlenmek için eve geldim. Birkaç darbe almıştım ve canım acıyordu.

*Yazar Anlatımı*

Siz hemen onun yanına gittiniz ve korkmuş gözlerle ona baktınız "J-Jack!? N'oldu böyle?!" dediniz ve o "Sıkıntı yok. Bu arada ikisi gitti, biri kaldı.. onun ölümü çok acı olacak!" dedi ve siz "İstersen temiz kıyafetlerinden getireyim." dediniz ama o "Gerek yok. Zaten odama çekileceğim." dedi ama siz "Hayır küçüm bey! Önce bir banyo ediceksin!" dediniz ve o sizi kırmadı.

Birkaç saat sonra yemek için siz makarna, o ise eski patronunuzun böbreğinin diğerini yiyordu.

Eee.. Nasul pampalar!?

13 Ekim'de bitiyor.. kutlamadıklarım varsa CREEPYPASTA GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN!

Yarın 14 Ekim ve ben "Gitsem mi?" diye düşünüyorum ama zaten kararım belli..

Eyeless Jack ve Sen (Ara Verildi)حيث تعيش القصص. اكتشف الآن