5.

41 2 2
                                    

Pohled Janka
Bylo to dlouhých 14 dní a Týna mi ani nenapsala.. Jenže pak po 15 dnech konečně znamení. Napsala mi zprávu
                         Týnka
Týnka
Čus
                                                 
Vy
Ahoj

Týnka
Nechtěl by si dneska jít ven?

Vy
Jo klidně

Týnka
Ok tak v 15 hodin u mého paneláku? Vy
Ok

Hm to jsme si teda roho řekli. No alespoň s ní půjdu ven..

Pohled Týny
Strašně dlouhejch 14 dní sem ležela v nemocnici. ANI 1 BLBÁ ZPRÁVA OD JANKA! Ho zabiju.. Ne realně ne ale tak chápete. No tak s ním půjdu ven, vím kolik má ve škole hodin takže na 15 hodinu se sejdeme před mým panelákem. Zajímalo by mě jestli má nějakou jinou holku nebo ne. Sakra nad čim to zas přemýšlím?! Proč by mi vadilo že má holku? Hm. Pustili mě z nemocnice na 10 hodinu ráno. Zavolala jsem si taxi. Vyjela výtahem k bytu a odemkla.
T: FUJ TADY JE SMRAD 😂
Vykřikla jsem. Tak aby ne když tu 14 dní člověk nebyl, nevětral a neuklízel. Šla jsem po bytě alespoň otevřít okna. zapla si Netflix. Koukla jsem se na film a pak usla 😂.

Pohled Janka
Je 14.25 a tak mi končí škola. Přišel sem domu. Vzal si vak a hodil do něj pití, toast a mikinu. Dal ho ke dveřím a pak si sedl na gauč. Zapl sem si telku a koukal na zprávy. Když už byla 15 hodina vytazil jsem z domu k Týně pod barák. Bylo už 15.20 a Týna nikde. Tak ji zavolám

Pohled Týny
Spala sem dost dlouho 😂. Probudil mě pak až zvonící telefon. Byl to Janek. Kolik je hodin? Sakra 15.20 😑. Nezvedla sem mu to a rychle se převlékla. Vzala si vak a do něj dala mikinu a pití a ehm '' vyběhla  '' z bytu. Přivolala sem si výtah a sjela dolů. Vešla ven a tam už stál Janek

T: ahoj
J: ahoj
J: kam půjdem? 😊
T: uvidíš pojď

A šli jsme na určené místo. Nic sme si neřekli ani nepovídali. Šli jsme pomalu protože s berlema to de blbě. Došli sme za město na opuštěný parkoviště. Tam už byli holky jak jsme se domluvili ( Julča s Kájou, Julča je postavově jako Kája ) .

Pohled Janka
Přišli jsme na nějaké staré parkoviště. Tam stáli ty Týny kámošky. Docela sme se začínal bát co udělaj.. Když sem se otočil stál za mnou nějakej strašně velkej kluk. Tak z třeťáku..

Pohled Týny
Začalo mi být líto že ho takhle chci potrestat.. Ježiš co to melu?! Mě ho nemá být líto!? Hm. Asi takhle, domluvili jsme s es holkama že Kája od svého kámoše přivede sebou jeho kámoše, on chodí do třeťáku s náma na školu, ale Janek neměl šanci kdykoliv ho vidět. Oni mají třífu jako jediný ve sklepě školy.. Ona je vedle posilovna a tam chodí kluci o ka] dou přestáku posilovat. Takže proto má ty svaly. Jen sme se na sebe s holkama podívali a kývly

Pohled Janka
Začínal sem se fakt jako bát. Co když mi něco udělaj..?

T: Tak ty si na mě ani nepočkal v té nemocnici?
J: p-počkal??
T: to ti tak budu věřit
J: fakt
T: hmm

Kývla na toho kluka.. On mě tam začal mlátit.. Snažil sem se bránit ale to prostě nešlo.. Týna odešla někam pryč už sem ji pak neviděl.. Poslední co si pamatuju bylo to že sem upadl na zem..

Pohled Týny
Byl celý od krve. Ležel tam jen tak na zemi.. Začala sem mí o něj strach.. Co když- . Už asi 2 minuty se nehýbe..

K: dýchá?
Ju: jo dýchá
T: uff hlavně že neni mrtvej..

Odtáhli jsme ho ke zdi aby jakoby seděl. Pak se mu ale přestal hýbat hrudník a necítili jsme že by dýchal..

T: HOLKY! RYCHLE VOLEJTE ZÁCHRANKU!
Ju: ok 😬
K: Ty vole jestli budeme mít problémy s policií já tě Týno zabiju
T: drž hubu to ty si mi to poradila!
K: cože?!

Kája se urazila a odešla 😒. Julča mezitím zavolala záchranku

Ju: prosím rychle přijeďte kamarád nedýchá!
Zách: dobře kde se nacházíte?
Ju: staré parkoviště za městem v Praze a pospějšte si prosím
Zách: dobře za chvíli tam budou.

Já si mezitím sedla a brečela. Uvažovala vůbec jak sem něco takového mohla udělat..

Ju: poceem 🥺
T: já sem taková kráva 😭
Ju: ale nejsi..
T: ale sem 😭

To už tam pak přijela sanitka. Naložila Janka a odjela. Já společně s Julčou odešla ke mě domů. Já celou tu dobu probrečela.. Doma jsme si pustili Netflix. Julča vybrala komedii ale já se ani jednou neusmála... Byl už večer a já ani nic neřekla, svalila se na postel a celou noc probrečela..

Bad Girl [ POZASTAVENO ]Where stories live. Discover now