2.

48 2 0
                                    

Pohled Janka
Držela mě celoz cestu do kina. Byl to úžasný pocit.. Přišli jsme do kina. Paní nám odpípla lístky a šli jsme do sálu. Byly jsme úplně vzadu. Sedli jsme si a ona se o mě opřela. Byly jsme tam úplně sami. Začalo se promítat.

Pohled Týny
Musím ho nějak pozlobit 😏. Řekla jsem mu že si skočím na wc. Tam jsem si převlíkla upe že mini kraťasy který sem našla v baťohu. Z těch kraťasů mi byl vidět skoro celej zadek 😝. Hehe. Přišla jsem zpátky do sálu a sedla si vedle něj. Zas se o něj opřela a koukali společně. Já se k němu tulila jak klíště docela jsem se bála ještě když jsme tam byli sami 😂. Rozdělali jsme si tam popcorn a pak jsme ten horror skoro vůbec neslyšeli 😂. No a to bych nebyla já aby sem ho nerozsypala žejo 😐. Tak jsem se zvedla a ohla pro alespoň ten pytlík od popcornu a sebrala pár popcornu aby se neřeklo.

Pohled Janka
Spadl ji popcorn. Měl sem co dělat abych se nezačal smát protože v tom horroru vykřikly, ona se lekla a vysypala to 😂. Ohla se pro to a já ji tam pak co to zbírala celou dobu čuměl na zadek 😏😂. Sedla si zpátky a já přes ní dal ruku a ona se o mě opřela. Bylo to totiž dvojsedadlo- dvě sedadla spojená k sobě takže vlastně pro vozíčkáře dá se říct. Dokoukali jsme ten horror a pak když se rozsvítilo viděli jsme všude ten rozsypaný popcorn 😐.

J: hlavně neuklouzni

A jen co to jsem to řekl už byla na zemi 😐😂

J: ty si pako 😂. Ukaž pomůžu ti
T: díky 😂😐

Pohled Týny
Sletěla sem tam na zem jak brambora 😐😂. Ale vůbec jsem nemohla šlápnout na levou nohu..

T: auuu
J: co je?
T: nemůžu šlápnout na levou nohu..
J: skoč mi na záda ponesu tě..
T: ok

Nějak sem se na něj vyšplhala 😂. Odešli jsme společně k němu domu.

Pohled Janka
Přišli jsme ke mě. Udělal jsem nám kakao a housku s nuttelou. Dal jsem nán to na stůl.

T: díky
J: nemáš zač

A snědli jsme to. Docela rychle 😅.

J: budeš tu chtít přespat?
T: jo klidně ale ta noha mě fakt bolí budeš si muset dát pozor
J: co při čem?
T: ale nic
J: ok 😏
J: nechceš s tím zítra radši jít do nemocnice kdyby to furt bolelo?
T: hm klidně. A ty půjdeš se mnou?
J: jasně
T: Úča ale bude zuřit
J: já vím ale pro tebe všechno
T: aw 🥺❤️

Vzal jsem ji a položil do postele.

Pohled Týny
Položil mě do postele a šel se umýt. Nechal si pootevřený dveře. Tak a buď to je schválně a nebo zapomněl ty dveře zavřít 😂. Pak ale začal zpívat. Wow zpívá fakt dobře 🥺😂. Zpíval tak dlouho dokud jsem neusla.

Pohled Janka
Když jsem vyšel z koupelny už spala. Asi už nedokázala poslouchat ten muj zpěv zjistil jsem že sem si zapomněl dovřít dveře.. Lehl jsem si k ní a dal ji pusu na dobrou noc. Zhasl jsem a usl

Bad Girl [ POZASTAVENO ]Where stories live. Discover now