꧁ 𝚜𝚞𝚛𝚙𝚛𝚒𝚜𝚎꧂

411 26 17
                                    

İyi okumalar🥰

Günlerden pazar. Sabah hava aydınlık ve hafif rüzgarlı. Güneşin iki perdenin arasından gelen ışığı yüzümüze narince vuruyor. Bir sonbahar sabahı, kollarımda o ve üstümüzde vücutlarımızı örten bir yorgan.

Gözlerimi hafifçe araladım. Açık kahverengi saçları burnuma dayalıydı. O güzel kokusunu uyandığımda burnuma solumak çok iyi hissettiriyordu. Kokusunun verdiği rahatlıkla ve yeni uyanmamın mayışıklığla uykum bir daha geliyor gibi oldum.

Dikleşmemle kıpırdanan Taehyung hafif tondaki mırıltılar ile bana daha da çok sarıldı. Belime sarılı olan kolları ve karnımın üstünde duran kafası... Sözsüzüm; kelimeler bulamıyorum anlatacak. Uyanık olsa elimi yumuşak saçlarına atıp karıştırmaya başlamıştım bile.

Yorganın altından tişörtsüz bir şekilde çıkarak arkama yaslandım. Sırtıma vuran soğukluk ile onun kafasına ve benim karnıma vuran güneş ışığı titrememe sebep oldu. Yatak başlığına ağırlığımı vermem ile büyük bir gıcırtı oluştu. Kısık bir şekilde "hiiğ" diyerek hemen elimi ağzıma attım. Tae'yi uyandırmama dileği ile korkakça ona baktım.

"Jeongguk?"

Bana üstten sarılı kolunu kaldırarak gözlerini ovuşturdu ve yüzüme baktı. Ah kalbim...

"Uyandın mı?!"

Bunu sorarken kollarından destek alarak bana yaklaştı ve tanrım. Kalbim iki kere ters takla atıp midemle yer değiştirdi. Dudakları yanaklarıma hafifçe değdirdi. Birkaç saniye öyle kaldı. Dudaklarını usulca yanağımdan ayırarak tatlı bir gülümsemeyle baktığında utanmıştım. Utangaçlığın verdiği hisle kafamı öne eğdim. Öne eğmem ile hafifçe burnuna kafa atmış olabilirim. Olabilir değilim; kafa atmışım.

"Ah Jeongguk! Ben öpücük veriyorum sen bana kafa atıyorsun."

Dediği ile hemen benden uzaklaştı ve yataktan çıkmaya çalıştı.

"Dur Taehyung-ah özür dilerim!"

Yaslanmış olduğum pozisyonumdan ayrıldım ve yataktan çıkmak üzere olan sevgilimin beline sarıldım.

"Özür dilerim. İsteyerek olmadı, utanınca şey ettim işte ya gitme lütfen biraz daha sarılalım üşümeye başladım bile."

Bana bir bakış attı. Biliyordum şimdi kıyamayacaktı bana.

Onun ince beline sarılı olan kollarımı vücudundan ayırdı ve beni yatağın başlığına yasladı. Gözlerime uzun bir süre baktı. Tam kollarından tutup ona sarılacaktım; beceremedim.

"Ben dişlerimi fırçalamaya gidiyorum"

Kollarımı bırakarak yataktan koşarak çıktı.

"Yaa Tae gel buraya!"

Sonrasında ben de onu kovalamaya başladım.

• ö.ö. 11.24•
•Taekook evi•

Taehyung's pov;

Jeongguk mutfakta yumurtaları pişirirken ben de terastaki antika olan tahta masaya tabak, çatal ve bıçakları yerleştiriyordum. Çatal ve bıçakların paralel olup olmadığına odaklıyken boynumda küçük bir sıcaklık hissettim. Ne olduğunu anladığımda öptüğü yerden tüm vücuduma bir titreme yayıldı.

🎉 You've finished reading 𝚊𝚗𝚝𝚒𝚚𝚞𝚎𝚜 𝚜𝚑𝚘𝚙 | 𝚝𝚊𝚎𝚔𝚘𝚘𝚔 𝚘𝚗𝚎𝚜𝚑𝚘𝚝 🎉
𝚊𝚗𝚝𝚒𝚚𝚞𝚎𝚜 𝚜𝚑𝚘𝚙 | 𝚝𝚊𝚎𝚔𝚘𝚘𝚔 𝚘𝚗𝚎𝚜𝚑𝚘𝚝Where stories live. Discover now