Velkééé nákupy

236 8 2
                                    

Byl pátek ráno, příští týden v úterý už jde Maky a Kid znovu do školy.
Kid zamíří do 9 třídy a Maky do prváku.
Vzhledem k tomu že teď všichni bydlí spolu u Davida kvůli jejich "jako rodina„ plánu a David zatím neměl nakoupených moc věcí, tak se rozhodli po snídani jež všichni společně nakupovat.
U snídaně jim Mery s Davidem vylíčili plán, aby taky měli přehled, ještě navíc když jde o ně. No a pak se všichni oblékly a vyrazili autem do Prahy na velké nákupy.

"Takže na veřejnosti si máme hrát na "jako sourozence„ ptal se Kid
"No jestli chcete abyste nemuseli do děcáku, tak jo„ podíval se zkrz zpětné zrcátko na Kida David.
"Už to neřešme a radši mi řekněte, do jakých obchodu chcete zajít, dneska platím já„ usmál se na Mery David.
"Nooooo, tak když to tak nabízíš tak se můžeme jít podívat na nějaké oblečení„ zazubila se na Davida Maky.
"Proč ne„ pokrčil David rameny"takže na Chodov??„ usmál se na Maky
"Jj„ souhlasila Maky
"Achjooooo s holkama se nakupuje na nic„ zašklebil se Kid.
"Kide, notak třeba si taky něco vybereš a navíc nebudeme kupovat jen oblečení, ale i věci do školy a tak zajdeme do IKEA pro nábytek a další věci do domu, které Davidovi ještě chybí, anebo bys radši zase spal v prázdném pokoji na matraci??„ otočila se Mery na Kida
"To je fakt, na té matraci se spí fakt blbě,........... a to znamená, že půjdem koupit i nějaké nové tenisky třeba??„ Kid se podíval na své ošmudlané Adidasky.
"Jasně, tak my můžeme zajít pro boty, a Mery s Maky pro oblečení......„ nabídl David.
"A s kým půjde Maruška„ zajímala se Maky
"Může jít s námi??? Prosím Davide„ škemrala Maky
"No, jestli to nebude vadit Mery, protože jsem nevzal kočárek„ podíval se David na Mery a podrbal se ve vlasech.
"Ne, v pohodě 🙂, ráda Marušku vezmu„ usmála se Mery na Davida a pohladila ho po stehně.
Maky i Kid si toho všimli, a vůbec jim to nijak "jako„ nepřipadalo.
Žeby se tu vyvíjel doopravdický vztah.

Asi za 45 min byli už na parkovišti u IKEA.
"Takže si vyberte cokoliv do vašich pokojů„ pobídl Maky a Kida. A společně s Mery za ruku a Maruškou v druhé ruce vyrazili dovnitř.
Kid si do pokoje vybral palandu v modré barvě k ní modrý gauč 2 bílé skříně na oblečení 1 šedou knihovničku a bílé šuplíky. Nechyběl mu samozřejmě i stůl a modrá židle Později si vybral i modrobílí koberec.
Maky si vybrala bílou postel, z které se dala vysunout druhá postel, v případě že by u ní spala kamarádka. Dále si vybrala 2 velké a jednu malou skříň na oblečení+ i jeden takový šedý stojánek s věšáky, a taky stůl s led lampičkou a šedý noční stolek. Málem zapomela na židli ale naštěstí si vzpomněla brzo, a vrátila se ještě pro černou kolečkovou židli.
Pak si ještě koupili takové blbosti, jako světla, polštáře, nějaké ozdoby atd.
Mery dokoupila nějaké povlečení a deky a polštáře a nějaké věci, které ji přišlo že Davidovi chybí třeba v kuchyni nebo v koupelně. (Koupelny měl 2 v jedné byla Mery a Maky a v druhé David a Kid. Maruška se obvykle koupala v koupelně od holek, protože ty měly vanu, zatímco David s Kidem měli sprchový kout)
Když nakoupili a všechno zaplatili, tak si zaplatili i to ať jim to domu dovezou, protože toho bylo fakt hodně. A tak probrali jen nějaké malé věci a ty naskládali do auta, pak se domluvili ať jim to dovezou zítra ráno, protože dary šli do práce až na noční.
No a vyrazily směr Chodov.

Bylo něco po 11 když dorazily do Chodova.
"No, takže tady za hodinu sraz a pak zajdem na jídlo??„ nabídl David.
"Jo, ale já nwm jestli mi bude hodina stačit„ zazubila se na něj Maky.
"No, tak pak půjdete ještě ne?„
"Ok, tak za hodinu tady„ rozloučila se Mery a všichni se vydali na nákupy.
Mery ani David, ale netuší co si na ně Maky a Kid přichystali, aby se od více zdrojů dozvěděli něco o jejich společné minulosti.
David dal Mery zatím něco přes 4 tisíce a mají s Maky koupit něco i pro Marušku. No a Kid s Davidem a jeho kreditkou se vydali do sportisima na boty a i na nějaké oblečení.

Mery, Maky a Maruška
"Tak kam se chceš vydat?„ zeptala se Mery Markéty.
"Nooo, asi bych šla první do sinsey a hned vedle je pak Cropp aaaaaaaaaaaa třeba pak i do H&M„ usmála se Maky na Mery.
"No dobře, tak mě veď„ řekla Mery a přendala si Marušku do druhé ruky.
Markét si asi za 20 minut vybrala 4 kalhoty, 5 triček, 3 mikiny, bundu a nějaké nové ponošky. Platila asi něco přes 1200,' no a protože byly slevy, tak toho využila i Mery a koupila si nové tričko a šaty. Když toho koupily hodně, tak pak už ani nešly do Croppu a šly jen do H&M.
V H&M pak koupily nějaké oblečení pro Marušku, nějaké bodýčka, mikiny, trička, pončocháče a jedny šaty. Mery si koupila sukni, halenku a nějaké kalhoty. A Maky si vybrala ještě 2 mikiny a tričko.
Bylo už třičtvrtě na 12 a tak se vydaly na místo srazu.
"Mery, jak vlastně zvládáš to s tátou„ snažila se Maky navázat konverzaci.
"Hmm..no žiju„ pousmála se na Marušku Mery, bez toho aby se podívala na Maky.
"Hmmm, no a fakt to je s tím Davidem jen jako, nebo ho máš opravdu ráda??„ zeptala se Maky, a to byla otázka, která Mery odrovnala, a to proto, že ani ona neznala odpověď 😅.
Mery si sedla na lavičku a na klín si položila Marušku, která se na ni usmívala. podívala se na hodinky, kluci by tu měli být asi za 15 min
"Posliž, už jsi velká, a nemá smysl ti nic nalhávat. O mě a o Davidovi jsem ti řekla všechno, ale jsou věci, co já sama nevím. I já i on k sobě očividně pořád něco cítíme, a za ty roky to pořád nezmizelo,a to ani, když má David tuhle krásnou dcerku, a nebo to že teďka budeme mít v péči tebe a Kida.........myslím si že mezi námi vždy něco bude.........asi to je holt osud„ pousmála se Mery a po zbytek doby,než přišli kluci, si hrála s Maruškou. Šla se s ní podívat na proti do drogerie, protože ji došla její oblíbená voňavka. No a když platila, tak se stalo něco, na co nevěděla jak reagovat.
"Máte moc hezkou dceru„ prohlásila prodavačka.
"Ddd... děkuji„ vykoktala nakonec ze sebe Mery.....a pak si mlčky sedla vedle Maky a přemýšlela nad..... její "jako„ dcerou. Tak protože ona....od té doby, co se dozvěděla že nebude moct mít dítě, no a teď jí někdo řekl "její dcera„.........no prostě Mery toho měla na přemýšlení dost
No a Maky přemýšlela nad tím....co ji Mery řekla....a ona se snažila pochopit, k čemu tenhle vztah, vlastně"jako vztah„ povede......

Kid a David
David s Kidem hned zamířili do sportisima.
Kid si koupil 2 tenisky jedny Nike a druhé Adidas, pak nějaké trička a kraťasy a jednu mikinu. David si ve sportisimu koupil černé Nike tričko a černou mikinu. Pak šli ještě do H&M a oba si tam koupily kalhoty. Kid si koupil 2 jedny modré a druhé šedé a David 3 černé kalhoty. Potom se zašli podívat co je hraje v kině, a pak zamířili už na místo srazu, protože už teď měli zkluz.
"Příště si musíme najít,kde přesně je obchod do kterého chceme jít„ usmál se na Kida David.
"To jo no, však jen to Sportisimo jsme hledali asi 20 minut„ posílal se Kid.
"No a doktore, co ty a Mery„ zeptal se po chvíli ještě Kid
"Co já a Mery?, Já a Mery, máme spolu krásný "jako vztah„ však to víš„ nasadil David zase svou starou známou Hofovskou tvář.
"Takže, mezi vámi už nic není„ ptal se Kid dál.
"No, asi ne není, tak to říkám ne, jen jako, co ani tom pořád nechápeš„ vysvětloval zase po Hofovsku David.
"Hmmm„ Kid už se dál neptal, protože co se týče vztahů, byl na tom David asi pořád stejně. Pořád jako robot.
Ale to se Kid pletl, David někde hluboko, věděl že ho něco táhne za Mery..... však se jí ptal jestli si ho veme.......a to tehdy byla ještě s Michalem.........a taky se líbali.....David jí měl prostě pořád ještě rád...a sám moc dobré věděl, že ani nikdy nepřestane.

Nakonec i s malým zpožděním dorazili ve čtvrt na jednu David s Kidem na místo srazu. No a vyrazily na jídlo na pizzu do pizzérie. Mery ale nakrmila první Marušku sunarem. A pak až si objednali pizzu. Po obědě zašli nakoupit věci do školy a Maruška si pěkně schrupla v Davidově náručí.
Kid si vybral černý Nike batoh a zelené desky na papíry, pak taky nějaké prupisky a sešity. Mery mu koupila i nové pouzdro.
Maky si vybrala barevný underarmond batoh a černé desky na papíry. Od Mery taky dostala pouzdro, a pak si nakoupila zvýrazňovače a barevné prupisky. Samozřejmě i sešity.
Okolo půl 5 pak přijeli domů.......v autě ale bylo ticho, protože Maruška spinkala a všichni ostatní měli o čem přemýšlet.
____________________________________♥🥰tak jak se vám líbí nová část ♥🤪 dospěla jsem k názoru, že se s téhle povídky stane asi dlouhá povídka.....protože jsem se teďka nějak rozepsala🤣🤪

všechno zlé je k něčemu dobré 🤫💕😂🙂Where stories live. Discover now