1.bölüm -giriş-

884 267 1K
                                    

Karanlık geceyi Dolunay aydınlatıyor, koca ağaçların gölgelerini yansıtıyordu. orman ürkünç derecede sessizdi. genç çocuğun aldırır gibi hali yoktu. işine iyice yoğunlaşmış gibiydi. Ellerini rahat bir şekilde cebine soktu. Yolun üstündeki markete sallana sallana yürüdü. belindeki silahın kabzası tenine batıyordu.

Kuru dudaklarını ıslattı. Gözlerini Genç kadına dikti. Genç kadın ona gülümsedi. Aptal kız olacaklardan haberi yok çok yazık.diye düşündü. Marketten içeri girer girmez onu boğucu sıcak hava karşıladı. çikolata reyonunda birkaç dakika gezindi. Hızlı adımlarla Genç kadının olduğu tarafa yürüdü. Kadın, yaşlı adamın aldıklarını poşete doldururken. Genç Adamı fark etmesi kısa sürdü.
genç kız kasadaki silahı çıkaramadan genç adam ondan hızlı davranarak belindeki silahı bir hışımla çıkararak kadına doğrulttu.

Ajanı bulmak kolay olmuştu genç adam için. genellikle tenha yerleri seçerlerdi.ve kasiyerlik yapmak onları Normal bir insan gibi gözüktürürdü. Genç kadının yüzü kireç gibi bembeyaz olmuştu, Fakat duygularını ele vermemek adına yüzünü kaçırdı.

genç kadın etrafına bakındı Fakat Markette yaşlı adam dışında kimse olmadığını fark etmesi uzun sürmedi.

genç adam işi bittiğinde görevini tamamlamış olacaktı. Ama öğrenmesi gereken bilgiler vardı.

yaşlı adam sadece bağırıyordu.
Allahın cezası huysuz ihtiyar diye iç geçirdi Genç çocuk. "Beni öldürmeyeceğini Biliyorum ama benden istediğin bilgiyi alamayacaksın Seni iblis!"dedi kız tıslayarak.

kızı tek hamleyle tutup arkasından sürüklemeye başladı.
Silahın kabzası ile yaşlı adamı vurdu Bu yaşlı adamın ölüm Fermanı olmuştu.

...

"Ağızımdan bir laf bile alamıyacaksın Adi herif! "dedi kız tıslayarak. Genç adam sırıttı "Sen öyle san" arabaya iteklercesine bindirdi. kızın korkusunu hissetmişti. onu eğlendir mişti hafifçe sırıttı.

kız ona doğru öfke ile bağırmaya başladı "seni bulacaklar bundan eminim!" Genç adam kızın bu sözleri üzerine" köpeklerin beni korkutmuyor"Kız hırlayarak "aynı şekilde bana zarar vermen beni korkutmuyor"dedi.

"eminmisin?" dedi ve Torpidonun Gözünü açtı. Sivri köşeli bir bıçak çıkarttı. Kız hiç bir tepki vermedi.sadece genç çocuğun elindeki bıçağı izliyordu.

Genç Çocuk bir yandan yaktığı sigarasını üflerken kıza doğru "içmek istermisin?"diye sordu fakat Kız Alayla kahka attı.

Genç adam kızın her hareketini izliyordu"senin ajan olduğunu biliyorum eğer bildiklerini Söylemezsen ne yazık ki seni o zavallı adam gibi öldüreceğim bu yüzden konuşmaya başlamanı öneririm"

Kızdan cevap gelmedi.

" söyle o nerede!?" sesi buz gibiydi "Cevap ver! " diye kükredi genç adam. Kız "demeyeceğimi benden daha iyi biliyor olmalı-"

"Kes!" Diye bağırdı genç adam.
bıçağı kızın boğazını dayayarak."bildiğini biliyorum "
"Sana kolayca teslim olmayacağım" dedi kız tükürürcesine.Genç adam daha fazla sinirlenerek bıçağı hafiften Kızın boğazına bastırdı. "Ölmeyimi tercih ediyorsun?seni aptal!" . Kız ağzını açmıştı ki Genç Adamın cebindeki telefon titreşime girdi. telefonu eline aldı. Ciddi suratı yerine öfkeye dönüştü. "Evet"dedi sessizce gözlerini kızdan ayırmadan cevapları yavaş yavaş telefonundaki kişiye aktarıyordu. Sonra,Telefonu bir hışımla kapattı.
Ve kıza döndü. "dersem beni yaşatmazlar " dedi kız "Gerçeği söyleyemezsen ben yaşatmam!" Genç kız iliklerine kadar ürperdi.çoçuk öfkeyke"Peki O zaman demiyormusun?!" dedi

Genç Kız teslim olarak "dur! Tamam söyleyeceğim"dedi ağır ağır

"Seni dinliyorum"Dedi Genç adam
" O denen kişi ile ilgili bilgim var"Dedi kız kısık bir sesle.Genç adam bir kaşını kaldırdı ve bekledi.
"o..." sesi gitgide sessizleşiyordu.. "O ne?" Dedi genç adam sabırsızca.

"o.. o... bir kız." Çenesi seğirdi. Elini saçlarından geçirdi.öfkeden elleri ateş kırmızısı olmuştu. Elini yumruk yaptı ve torpidoya geçirdi.bugüne kadar onu erkek olarak biliyordu şaşkınlığı yüzünün her tarafına yayılmıştı "adı ne" Diye sordu Genç adam

"Mavi" dedi sessizce kız.
Genç adam direksiyona yumruk attı.
Olamaz diye geçirdi içinden Bambaşka planları vardı.kız olması onun zayıf yönünden yakalamıştı. Genç kadını arabadan attı ve karanlığa doğru yol aldı.

♟️

Bilgilendirme:

Kitabımın teması fantastik,Gizem,aşk
Korku,dur

kitabımda yersiz cümlelere yer yoktur.

Gönül rahatlığı ile okuyabilirsiniz

okumadan önce okuma listenizi eklemenizi Şiddetle tavsiye ederim..

Sorular:

Sizce bu tehlike saçan çocuk kim?

Fikirlerinizi merak ettim şimdiden♡♤

Yorum ve beğeni vermeyi lütfen unutmayın🌙

Düşüncelerinizi şimdiden merak ettim cidden🪐
Son olarak okuma listenize eklemeyi sakın unutmayınnn

Sağlıklı ve iyi günler dilerim sizlere🦇

TUTUKLUحيث تعيش القصص. اكتشف الآن