2K

54 10 0
                                    

Sziasztok!
Hát ez a nap is eljött,amikor meglett a könyvön a 2K olvasás és 331 vote.Mikor elkezdtem a negyven olvasás volt a célom,hat fejezet és öt vote,ezeket felírtam akkor,kíváncsi voltam mi fog kisülni belőle.Erre most itt tartunk.Tudom hatalmas szüneteket tartottam egy-egy rész között,de mindent megteszek,hogy minél hamarabb érkezzenek a részek és remélem tartani is fogom magam majd ahhoz a rendszerhez amit kitaláltam és úgy majd gyakrabban érkeznek a  fejezetek.
Nagyon köszönöm mindannyiótoknak aki valaha olvasta vagy éppen olvassa,esetleg hónapokkal később tévedt ide.Külön köszönet azoknak akik vote-oltak,és azoknak akik írtak kommentet,hihetetlen mennyi erőt tudtatok és tudtok adni.Nagyon örülök,hogy néhányotokat közelebbről is megismertelek.Remélem továbbra is olvassátok majd a könyvet,remélem tetszeni fog,úgy gondolom,egyébként most vagyunk a történet felénél remélem szeretni fogjátok a végét is,nagyon kíváncsi vagyok a véleményetekre,és várom,hogy elolvassátok habár az azért még messze van.További szép napot nektek!
-Mirtill

További szép napot nektek!-Mirtill

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Szél, Homok és Csillagok (Javítás Alatt)Where stories live. Discover now