49. část

205 13 1
                                    

Jako každé ráno vstávám v 7 hodin. Dneska mám ranní. Vezmu Colina vyvenčit a nakoupit. Doma podnísám a připravím si věci do školky. Ještě nachystám vodu a jídlo Colinovi a vyrážím. Jsem tam dneska s kolegyní takže pohoda. Po obědě jdu domů. Vyvenčím Colina, sjedu mail, naštěstí nic a jdu zavolat Niallovi.

Niall: ,,Ano Leni?“

Já: ,,Ahojky! Prosím tě co si mám vzít?“

Niall: ,,Tak pak jdeme na after party tak si vem šaty.“

Já: ,,Dobře a kdy se stavíš?“

Niall: ,,Začíná to v osm tak kolem půl osmé ju?“

Já: ,,Dobře, pa.“

Niall: ,, Pa, miluju tě.“ zavěsíme.

Začnu se chystat, abych byla co nejdřív. Osprchuju se a umyju si hlavu. Je to pro mě těžké, ale musím si vyfénovat vlasy. Nesnáším to... Pak se namaluju, učešu a nakonec na sebe navleču červené šaty bez ramínek. Hotovo... Páni... musím to uznat, vypadám...ehm... dobře. Vyfotím se a pošlu fotku El ať mě zhodnotí. Za 2 minuty mi píše, že vypadám úžasně. Jů, zaltá je :3. Koukám na hodiny. Stihla jsem to docela rychle je teprve šest. Vezmu si počítač a koukám se na facebook, twitter, instagram a další. Chvilku si píšu s Jessie, která je teď v Americe. Prý přijede za 14 dní. Na youtube zkouknu nějaký videa. Než se nadám tak slyším jak Niall odemyká. Odhlásím se, zaklapnu notbook a jdu ho přivítat. Jakmile mě uvidí tak se mu úplně rozáří oči.

Niall: ,,Wow... Vypadáš úžasně! Ani nevíš jak bych tě teď rád políbil.“

Bez slova jdu k němu a políbím ho.

Já: ,,Dobrý?“

Niall: ,,Ani nevíš jak! No já se rychle přesleču a pojedeme.“

Já: ,,Dobře.“

Zachvilku je hotový tak vyrazíme. Jedeme do studia X-Factoru kde kluci mají vystoupení. Taky mi slíbil, že mě konečně seznámí se Simonem. Když přijedeme není kde zaparkovat, naštěstí,ale Nialla navedou na nějaký VIP místa. Je tady spousta lidí. Musíme jít rychle, ale nějak se mi to nedaří, protože mám podpatky, ale nakonec to nějak ujdu. Přivítám se s klukama a jdu s Niallem do jeho šatny. Zachvilku příjde Lou upravit Nialla. Docela ji lituju, že musí upravovat 5 kluků, ale když si takovou práci vybrala...

V šatně je televize takže koukáme, protože než budou mít kluci vystoupení nesmíme do zákulisí. Ke konci se už kluci chystají v zákulisí. Šla jsem taky ať se můžu koukat na tu parádu zblízka. Zpívají Where do broken harts go. Jedna z mých oblíbených. Je to nádhera! Niall hraje na kytrau a je tam snima Ronnie Wood, ten slavný kytarista. Jsou opravdu úžasní. Jak to skončí tak Niall jde do šatny převléct. Já se bavím s Joshem, než Niall příjde. Kecáme a já slyším, že mi někdo volá.

Já: ,,Ano? Copak?“

Niall: ,,L-Leni, pro-prosím pojď se-sem.“

Já: ,,Nialle co se stalo? Už běžím zůstaň tam!“

Niall: ,,To...To nebude pro-problém.“

Nechám Joshe, Joshem a běžím do Niallovi šatny. Rozrazím dveře a Niall tam sedí na zemi, drží si koleno a po tváři mu tečou slzy.

Já: ,,Nialle co je?“

Niall: ,,Bo-Bolí to.“

Já: ,,Pane Bože co si dělal?!!! Poď pomůžu ti vstát.“

Vezmu ho za ruky a pomáhám se mu zvednout. Jakmile je na noháh, podlomí se mu kolena a je znovu na zemi. Vrknou mi slzy do očí.

Já: ,,Dojdu pro Harryho.“

Zaklepu na dveře.

Harry: ,,Dále.“

Já: ,,Harry prosím pojď mi pomoct.“

Harry: ,,Sčím?“ otočí se na mě. ,,Leni co je?!“

Já: ,,Niall spadnul a asi si něco udělal s kolenem.“

Harry: ,,Ježiši! Honem pojď!“ vyběhneme ze šatny a jdeme k Niallovi. Teď už dokonce Niall leží.

Harry: ,,Brácho pojď jedeme do nemocnice.“ Niall nic neříká. Jenom pokýve hlavou. S Harrym ho zvedneme a zaneseme ho do auta. Já sedím vzadu, Niall na mě leží a Harry řídí. V nemocnici nás hned příjmnou. Sedíme na chodbě a Nialla vezou na vyšetření. Je tam skoro hodinu. Asi po té hodince výjde doktor.

Já: ,,Pane doktore jak je na tom?“

Doktor: ,,Je v pořádku. Jak se bouchnul do kolena, rozrhla se mu jizva a začala krvácet a krev se dostala i dovnitř do rány. Ale ošetřili jsme ho, tak je teď v pořádku.“

Já: ,,Děkuju... a jak dlouho tady bude?“

Doktor: ,,No poleží si tady aspoň týden.“

Já: ,,Dobře, můžu jít zaním?“

Doktor: ,,Jistě.“ odejde a my jdeme s Harrym zaním. Leží tam úplně kdyby byl mrtvý, ale naštěstí není.

Já: ,,Zlato jak ti je?“

Niall: ,,Tak jako...divně...bolí to.“

Já: ,,Neboj to bude dobrý.“

Niall: ,,Když si tady ty tak jo.“ usměje se.

Já: ,,Mám tady s tebou zůstat přes noc?“

Niall: ,,Ne, jeď domů. Colin tě potřebuje.“

Já: ,,Ale ty potřebuješ mě a já tebe...“

Niall: ,,Mám mobil.... Budeme si volat, psát a všechno možný.“

Já: ,,Dobře... Budeš mi chybět. Zítra určitě příjdu...“

Niall: ,,Ty mě taky...“

Harry: ,,No jako já už bych rád jel...“

Já: ,,Dobře... Pa zlato.“ políbím ho.

Niall: ,,Pa, miluju tě.“ Ještě jednou ho políbím a pak s Harrym odejdeme. Jedeme zpátky na after party. Sice se mi tam moc nechce, ale Harrym mě přemuvil. Dojeli jsme tam a všichni se patli co je s Niallem a jak je na tom. Naštěstí tam nebyli novináři takže dobrý... Jela jsem domů asi ve dvanáct, Niallovým autem. Ještě, že mě Niall donutil abych si udělala řidičák jinak bych se asi domů nedostala. Doma jsem se přeslékla do pyžama a zalehla do postele. Dovolila jsem Colinovi ať si lehne zamnou. A pomalu jsem se ztrácela do říše snů...

O TÝDEN POZDĚJI

Ten týden bez Nialla... no upřímně řečeno.... byla to hrůza! V jeho bytě být sama, teda když nepočítám Colina. Strašně mi chyběl. Ale dneska, dneska si pro něho jedu. Ale ještě jeden problém... Nemůžu najít klíče! Prohledala jsem snad celej byt, ale ony nikde! Hrůza! Mám za 5 minut vyjet a klíče nikde! Ale ještě na jendom místě jsem nehledala.

Ahojky!!! :3 tak další díl je tady!!! :) Ano určitě jste si všimli tak navazuju na koncert z X- Factoru kde měli kluci vystoupení... Prostě jak jsem to video viděla hned mě tohle napadlo ;) :3 Takže doufám, že se vám to líbilo/bude líbit ;)) Kdyžtak video z X-Factoru bude na boku ;) Jinak co si myslíte... kde se najdou klíče? :) :* 

Možná budou ještě dvě části a pak se vrhnu na pokračování ;) :)

VOTE &KOMENT :***  budu moc ráda ;)

Way to dream loveWhere stories live. Discover now