35. část

349 20 2
                                    

35. část

Jenn a Josh odejdou. S Niallem se začneme líbat, přemístíme se na postel a tam spolu zažijeme druhý sex. Je stejně krásný jako ten první. 

Oblečeme se a jdeme dolů, jakoby se nic nestalo. Setkáme se ještě s Jenn a Joshem, Uděláme si pár foteček. Pošlu je i mamce a mamka mi napíše sms-ku že tomu nemůže uvěřit že je Niall tak úžasnej. Najdu i Jessie s Austinem. Napřed jim ukážu fotky a pak lístky. Řekneme si s Jessie, že si uděláme dámskou jízdu i s filmem. Vezmeme s sebou Veronicu a Max. To jsou naše kamarádky ze školy. Taky tak nehorázně milujou Hunger Games jako my dvě s Jessie. Jdu za Niallem, najdu ho jak si povídá s Louim.

Niall: ,,Ahojky zlato!“ políbí mě.

Já: ,,Ahojky!“

Niall: ,,Tak co?“

Já: ,,Je to tady úžasný, ne, ne ty jsi úžasný!“ políbím ho.

Niall: ,, Však už jsem ti řekl, že chci pro tebe jen to nejlepší!“

Já: ,,Niallíku, já vím…“

Niall: ,,Chceš jít ven?“

Já: ,,Jo, jo…“

Venku se podívám, že už je jedna hodina ráno! A Londýn pořád v plném proudu :D

Jsme tam asi hodinu, pak už je mi zima, tak jdeme zpátky. Ve vile už se pomalu balí, lidi chodí domů. 

Niall: ,,Leni, zlatíčko… přespíme tady?“

Já: ,,Klidně, ty jsi trochu pil co?“

Niall: ,,Vadí ti to moc?“

Já: ,,Ne, ne, ne vůbec…“

Niall: ,,To jsem rád. Ty jsi moje zlato!“

Já: ,,A ty moje!“ políbíme se a jdeme nahoru. Ve vedlejším pokoji spí Jenn a Josh. Jdeme dovnitř. Sakra já nemám nic na spaní! No to neva, budu spát v podprsence a v kalhotkách… Osprchujeme se a jdeme spát.

Probudíme se kolem oběda… Oblečeme se a jedeme k nám domů. Mamka doma není, napsala mi papír: ,,Ahojky Leničko! Přijdu nějak odpoledne. Těším se na Tebe! Máma :*“

S Niallem pojíme a jak umýváme nádobí, tak mamka odemyká.

Mamka: ,,Ahojky!“

Já: ,,Ahoj mamí!!!“ jdu a ní abych jí pomohla s věcmi. 

Niall: ,,Dobrý den…“

Mamka: ,,Dobrý den Nialle. Tak co? Jak se ti u nás líbí?“

Niall: ,,Máte to tady fakt pěkné.“

Mamka: ,,Děkujeme. Tohle je náš vysněný dům s Lenkou, že Leni?“

Já: ,,Jo, jo.“

S mamkou si sedneme do obyváku a říkáme ji, jak bylo na párty, ukážu ji lístky na film. 

Mamka: ,,A s kým půjdeš?“

Já: ,,S Jessie, Veronicou a Max…“

Mamka: ,,Tak to jo…“

Mamka moc Hunger Games nemusí, ale nezabraňuje mi v tom. Tohle na mamce miluju, nic mi nevymlouvá. Niall odjede večer kolem osmé, my s mamkou se díváme na televizi a pak jdeme spát. 

Mamka má dneska volno. Jedeme za tetou, protože jsme ji dlouho neviděy a já bych se taky chtěla podívat na moje sestřenky. Mám tři sestřenky v Anglii a v Česku mám dva bratrance a dvě sestšenky. Moc se s nima nevídám, protože jsou z taťkové strany. Mamčina sestra (to je ta teta za kterou jedeme ;) :D ) se taky před několika lety přestěhovala do Anglie, byl to její velký sen. Její manžel to pochopil a hned na to se odstěhovali. 

Vyjedeme ráno v osm, protože se tam jede čtyři hodiny. Přijedeme na oběd… Poobědváme a jdeme se projít do lesíky, který je kousek. Je tam krásně… Se sestřenkama si tam hraju jako malá. Proto studuju peďák, protože miluju děti! Domů se vracíme až pozdě večer. Jdu rovnou do pokoje, osprchuji se, udělám si večerní hygienu a jdu spát, protože jsem strašně unavená. 

O víkendu jsme byly s Jessie nakupovat a v parku na našem oblíbeném místě. Potkaly jsme tam Veronicu a Max tak jsme jim řekly o Hunger Games, holky hned samozřejmě souhlasily… jak jinak že? :D

V pondělí jsme jeli znova za tetou, protože zjistila že je těhotná… o Bože jak já miluju těhotný lidi :D… 

Přijeli jsme v úterý ráno a já šla rovnou spát… Prospala jsem skoro celý den… Ve středu šla mamka do práce, tak jsem zavolala Niallovi jestli by nechtěl přijet, že jsem doma sama. Niall samozřejmě souhlasil. Tak jsme celý den blbli v bazéně, protože bylo ukrutný vedro. Niall u nás i přepal… (domyslete si to ;) :D)

Celý měsíc uběhl krásně…. Začína srpen. Strašně se na něho těším :3, protože jsme začali plánovat Liamovu narozeninovou oslavu. Jo, vím že je má až 29. ale musíme zamluvit sál atd. S Perrie a Soph jsme se hodně skamarádily a Jessie taky. 

El má ranní nevolnosti a to až takové, že mi volá abych přišla, protože Loui chodí každé ráno pryč protože nahrávají desku. Ale vždycky se vrací co nejdříve a když nemusí nikam chodit tak zůstává s El doma. I Loui mi pořád dokola volá, že není doma, a že mě prosí abych šla za El. Já mu samozřejmě vyhovím. S El spolu strávíme celé dny. Někdy jsou dobré a někdy zase ani ne…

29.9 nastal den D! S Jessie, El (už je to sní lepší ;) :D), Soph a Perrie jsme si daly sraz u Pezz doma. Vzala jsem si všechno co budu potřebovat. Přijdu tam ve dvě hodiny a čekáme ještě na ostatní. Holky dorazí kolem půl třetí a jdeme na to! Umyjeme si vlasy, usušíme si je fénem (já si vlasy moc nefénuju, ale když pospíchám taky jo), oblečeme se a začneme se malovat. Chtěla jsem si dát jenom řasenku, ale holky mi to zatrhly… El se mě ujala a začala mě malovat. Dala mi make-up, pudr, tvářenku, stíny, linky a řasenku. WOW… jo, musím to uznat… SLUŠÍ MI TO!

El: ,,Holky? Hotovo…“

Perrie: ,,Wow.. Leni, sluší ti to, vůbec bych tě nepoznala!“

Jessie: ,,Leni? Jseš to vůbec ty?“ všichni se začneme smát.

Soph: ,,Vypadáš úžasně! Niall si fakt nevybral špatně…“

Já: ,,Moc díky holky! Musím taky uznat, že mi to sluší."

Jessie: ,,Si piš!!!"

Já pak namaluju El. Jop povedlo se mi to. Kolem půl vyrážíme do baru kde se má oslava konat. Oslava má sice začínat až v osm, ale musíme to tam dochystat. Kluci tam už jsou, teda kromě Liama, který je doma. Soph si tam dá věci a jede pro něho. 

Niall: ,,Zalto, ohromně ti to sluší!" políbí mě.

Já: ,,Díky. To udělala El."

Přesně v osm přijedou Soph a Liam, začnou chodit lidi a oslava může začít! Moc se na ni těším, protože jsem takovou oslavu ještě nikdy nezažila. Jenom mě docela štve že nejsem plnoletá... Ale zase nesnáším když je někdo na mol :D... 

Ahojky! Docela po dlouhý době je tady další část!!! Doufám že se vám bude líbit ;) A chtěla bych Vás poprosit o 2 věci :)

1) napšte mi prosím dolů do komentu kolik z vás tenhle příběh čtete už vlastě od začátku. Byla bych moc ráda... :)

2) už dloho jsem neviděla na nějaké části VOTE nebo KOMENT :( byla bycj moc ráda kdyby jste někdo dali protože si s tím dáme někdy docela dost práce a tu práci bych ráda měla aspoň 1 VOTE oceněnou :3 Díky moc a doufám že jsem vás neodradila od toho čtení ;) 

XOXO Alča :*

Way to dream loveWhere stories live. Discover now