2. část

548 28 0
                                    

2.část

Učíme se asi hodinu, pak nás to přestane bavit tak si začneme povídat. Koukneme na nějaké filmy a než se nadějeme je už 8 hodin. 

Já: ,,Týjo to už je tolik!!!!! Musím jít, mamka bude nadávat!"

Veronica: ,,OK :)"

Veronica mě jde vyprovodit, rozloučíme se a já jdu domů. Cestou si všimnu billboardu a na něm plakát, že 1D budou hrát v Londýně. Usměju se a pokračuji v cestě domů. Domů jsem došla asi za 15 minut, ale doma nikdo nebyl. Příjde mi to trochu divné tak volám mamce a ona mi řekne že příjde až ráno, že mají hodně práce. Zavěsí a já si pomysím: Volněj večer!!!!! Ale pak si řeknu že se půjdu učit fyziku. Tak asi do 11 se učím a pak jdu spát.

Vstávám jako vždy v 7 a ZASE škola. Mamka ještě spí tak ji nechám spát. Jdu se trochu upravit pak se obleču a vyrazím. Vycházím kolem půl osmé a už mě před domem čeká Jessie. Jdeme do školy zkratkou a já ukazuji Jessie ten billboard.  Pak jí řeknu, že nevím co je s mamkou, protože je v práci od rána do večera a že mi to příjde trochu divné. Ona mě uklidní a říká že mají asi hodně práce, že její mamka taky bývá od rána do večera v práci. 

Příjdeme do školy a první hodinu fyzika. Já ji tááák nesnáším.

Učitel: ,,Ták studenti zavřete všechno a jdeme na test."

Já: ,,Tvl to zase dopadne, já tak nesnáším fyziku!"

Jessie: ,,Neboj, to dáš! Kdyžtak tě nechám opisovat, hm?"

Já: ,,OK"

Píšeme a já toho polovinu nevim tak řeknu Jessie at mi to dá opsat. Když se učitel nedívá opisuju to co nemám. Asi po 15 minutách učitel ukončí test a vysbíráho.

Jessie: ,,Tak co? Máš to všechno?"

Já: ,,Asi jo. Díky tobě!" a obejmu ji.

Pak probíhá nudná hodina fyziky. Já si kreslím, jsem na mobilu, hraju si s vlasy......

Ostatní hodiny uběhou docela rychle a já se pak vydávám s Jessie domů. Doma hraje v obýváku televize, jdu se tam kouknout a tam leží mamka a spí. Potichu se vytratím do pokoje.

Vím asi to není nic moc :) Ale i tak :)

Way to dream loveWhere stories live. Discover now