5. část

501 24 1
                                    

5.část

Konečně prázdniny!!! Vstávám v 11 hodin. Jsem doma sama, protože mamka je v práci. Nasnídám se a volám Jessie jestli nechce jít do centra, že jsem dostala peníze a chtěla bych si za ně něco koupit.

Jessie: ,,OK,za půl hoďky jsem u tebe. pa"

Já:,,OK,pa"

Jdu posnídat,oblíct se a trochu se upravit a vyčistit zuby.  To celé mi trvá asi půl hoďky a jak vycházím z koupelny, už zvoní Jessie a my vyrážíme.

Jdeme pěšky, protože je to od našeho domu kousek. 

Nakupujeme asi do jedné a pak jdeme na pizzu. 

Jessie: ,,Leni víš co, půjdeme si ty věci zanést domů a pak se sejdeme v parku, půjdem na zmrzku jo? Já bych se doma nudila!"

Já: ,,Jojo půjdeme já bych se taky nudila. Stejnak, mamka není doma a příjde asi až večer. Stejnak domluvíme si tu cestu do toho Irska ju?"

Jessie:,,OK, máš pravdu!"

O půl druhé jsem vyratila do parku. Čekala jsem na Jessie asi půl hodiny! Vždyť jsme se domluvily na třičtvrtě na dvě a ona nikde! Pak ji uvidím jak ke mě jde.

Já: ,,Jessie kde si byla?! Čekám na tebe už půl hodiny!!!!"

Jessie: ,,Promin, mamka mě zdržela. Musela jsem odvést Jade dokroužku."

Já: ,,V poho."

Koupily jsme si zmrzku a sedly si na lavičky.  

Domlouvaly jsme se asi hodinu než sme si řekly, že do Irska pojedeme příští týden a budeme tam tři dny. Ve tři hodiny jsme šly domů.

Přišla jsem domů a doma zase nikdo nebyl. Mamka mi nechala vzkaz, že příjde zase až večer. Sedla jsem si do obyváku a pustila si televizi a tam bylo, že Niall Horan z One Direction dělal rozhovor a tam byla otázka jaká je jeho holka snů.

Niall: ,,Moje holka snů? Hmmm... Jo už vím. Chtěl bych aby to byla holka jménem Lenka, kterou jsem potkal před studiem v Londýně! Na první pohled jsem se do ní zamiloval!!! Doufám že ji ještě někdy uvidím a doufám že příjde na náš koncert a bude stát v první řadě!!!"

Cože?! On myslí mě?! Hned to volám Jessie a ta mi řekla že to taky viděla!!! Páni nemůžu se z toho vzpamatovat! Jako fakt já? Než se naděju je už 10 hodin a mamka nikde! Volám ji a ona mi řekne že už je na cestě domů....

Další část :) Děkuji všem co to čtou a prosím nepřestávejte :D ;) Vote a komentíky potěší :)

Way to dream loveWhere stories live. Discover now