Hoofdstuk 16

52 2 0
                                    

- Vanuit Liz.
Vandaag was het dan zo ver, ik ga samen met Sam naar Italië. We vertrekken om 12 uur. Het is bijna 9 uur dus ga ik Sam maar wakker maken, dat had hij aan me gevraagd. We hebben nog 3 uur om ons klaar te maken en naar Schiphol te rijden. Onze vader heeft een kamer voor ons geboekt in het Starlett hotel. Het Starlett hotel is een mooi hotel, met een mooie omgeving. Het hotel lag aan een groot park en het was 10 minuten lopen naar de boulevard en het strand. Dat was ideaal want ik wou graag een beetje bruin worden, en Sam wou dat vast ook.

- Vanuit Sam.
Liz kwam mij wakker maken. Na 5 minuten stond ik op en liep naar mijn kast, ik pakte er een joggingbroek, een trui en ondergoed uit. Ik liep naar de badkamer en ging douchen. Na 10 minuutjes kwam ik er uit en droogde mezelf af. Ik deed de kleren aan die ik had klaargelegd en deed mijn haar goed. Ik liep naar beneden waar mijn moeder het ontbijt al had klaargezet. Ik pakte een broodje en smeerde er pasta op. Ik at het snel op en liep weer naar boven. Ik bracht de koffers van Liz en van mezelf naar beneden en zette deze in de gang neer.

- Vanuit Liz.
Sam bracht onze koffers naar beneden. Hij riep me om te vragen of ik bijna klaar was. "Ja, ik ben bijna klaaar!" riep ik terug. Geen antwoord.
Eva kwam nog even langs om afscheid te nemen. Na een halfuurtje ging ze weer.
Sam was nu aan het bellen met Bente en ik met Tom. "Ik ga je wel missen hoor." zei Tom tegen me. Ik glimlachte en zei "Dankjewel, ik jou ook." tegen hem.

Het sprookje van 2015Where stories live. Discover now