Hoofdstuk 4

122 3 0
                                    

Tijdsprong naar februari

- Vanuit Liz.
Morgen is het Valentijnsdag. Ik ga vandaag nog even naar de stad om een cadeautje te kopen voor Eva. Dat doen we elk jaar. Nu nog even bedenken wat ik wil kopen voor haar. Eerst ga ik maar even eten en dan vertrek ik.
"Sam ga je mee naar de stad?" roep ik naar boven. "Ja ik kom er aan, wacht even." krijg ik terug als reactie. Sam moet waarschijnlijk nog iets kopen voor Bente, ze zijn nu anderhalf jaar samen.

- Vanuit Sam.
Gelukkig vraagt Liz of ik mee ga naar de stad. Ik moet nog een cadeautje kopen voor Bente, maar ik weet niet wat. Ik ben echt niet goed in het bedenken van een cadeautje en nu kan Liz mij daarmee helpen.
We zijn net aangekomen in de stad als ik word gebeld. Het is Bente.

B = Bente
S = Sam

S: Hey.
B: Hey, ga je iets mee doen vanmiddag?
S: Ja is goed, ik kan wel pas om 14:00 uur.
B: Is goed, zie ik je dan. doei schat
S: Tot dan liefje.

- Vanuit Liz.
Sam werd gebeld door Bente, ze hebben straks iets afgesproken. "Nu moeten we wel opschieten he." zeg ik tegen Sam. "Ja, weet jij al wat je wilt kopen voor Eva?" vraagt Sam. "Een armbandje, kom we gaan naar de juwelier." geef ik als antwoord op de vraag van Sam. Hij knikt. Na 10 minuten heb ik een leuk armbandje gekocht.

- Vanuit Sam.
Liz heeft al iets gekocht. Ik kijk nu rond in de juwelier voor iets moois. Liz laat me verschillende dingen zien. Dan zie ik een heel mooi kettinkje met een hartje er aan, die koop ik. "Klaar" zegt Liz "nu kan je naar Bente toe.". "Oke, tot vanavond." zeg ik. "Doei." zegt Liz en daarbij fietsen we allebei een andere kant in.
Ik sms Bente wel even dat ik er aan kom.
Aan: Bente
Van: Sam
Bericht: Hey schat, ik kom er nu aan. Ik ben er bijna. X

- Vanuit Bente.
Sam smste mij net dat hij er bijna was. Ik werk nog even snel mijn make up bij. En dan gaat de bel. Dat zal Sam wel zijn, ik loop maar beneden en doe de deur open.
Daar staat Sam, hij geeft me een knuffel en loopt dan naar binnen. We gaan samen op de bank zitten en kijken een film, Pak van mijn hart.

Het sprookje van 2015Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu