1.fejezet

203 13 0
                                    


Sziasztok! A nevem Heiwa Mei és 16 éves vagyok. 158 cm vagyok elég alacsony a koromhoz képest. Már egy éve egyedül élek.  Halálisten vagyok. Urahara Kisuke tanított és mondta el az ezzel kapcsolatos dolgokat. Mágiát is tudok használni, bár kellett néhány év mire mindet megtanultam.

  Az ébresztőm rettenetes hangjára ébredtem fel. Csak ma sikerült lefeküdnöm, mintha a lidércek megbolondultak volna. Egész este írtottam őket. És ha jól éreztem egy sinigami is megjelent. Lassan a fürdő felé vettem az irányt. Benyitottam majd a tükör elé álltam. Fehér hajam kócosan meredt az ég felé, míg szememet sötét karikák vették körül. Megmostam az arcom majd kifésültem hátam közepéig érő hajam. Felfogtam egy laza kontyba, majd lementem a konyhába és készítettem egy szendvicset. Lassan ettem meg majd a mosogatóba téve a tányért felmentem vissza az emeletre. A szobámba mentem majd megálltam a szekrény előtt. A sulinak van egy egyenruhája és kötelező hordani. Felkapkodtam magamra a ruhákat majd megmostam a fogam. Kivettem a hajgumit a hajamból majd hagytam hogy a vállamra omoljon az egész. Felkaptam a táskám és a kulcsom majd felvettem egy cipőt is. Gondosan bezártam magam mögött az ajtót majd az iskolába indultam. 15 perc kényelmes tempó után odaértem. Megkerestem a termem majd bementem. Mindenki megnézett de én egy szót sem szóltam. A leghátsó padsor ablak melletti asztalhoz ültem. Néhány perc múlva megjelent a többi osztálytársam is. Az egyik srácnak különös narancs színű haja volt. Nem nagyon érdekelt hogy kicsoda de szép a haja színe. Kis idő múlva megjelent az osztályfőnök is. Semmi érdekes nem történt egész nap. Elkaptuk az órarendet meg a könyveket. Az oszi felolvasta a házirendet meg néhányat szabályt. Bemutatkoztunk majd mehettünk haza. Délután 1-kor indultam meg a Haru család felé. Két kislányra kell vigyáznom míg a szüleik dolgoznak. A két kis csöppség még csak 3 éves de nagyon aranyosak. Néhány perc múlva megpillantottam a házat. Az anyjuk ilyenkor még itthon van. Bekopogtam majd vártam hogy ajtót nyisson a gazdasszony. Néhány pillanat múlva kedvesen mosolyogva invitált be a házba. Elkezdett készülődni majd elment. A lányokat megtaláltam a szobájukban. Aludtak. Bementem a szobába majd leültem az ágy melletti székre. Olyan békés az arckifejezésük, elmosolyodtam majd megsimogattam a fejüket. Néhány percig még bent maradtam majd a konyhába sétáltam. Elkezdtem palacsintát csinálni, ez a lányok kedvence.

2 óra múlva

Kész lettem mindennel. Felmentem a szobájukba majd felébresztettem őket. Amint megláttak megöleltek és egy puszit nyomtak az arcomra.
- Van egy meglepetés a konyhában, megnézitek?- kérdeztem mosollyal az arcomon. Kipatanttak  az ágyból majd leszaladtak a lépcsőn. Én lassan sétálva mentem a lányok után. Lent azt láttam hogy tömik magukba az ételt. Miután ettek elkezdtünk rajzfilmet nézni. Este 8 körül jött haza az apjuk. A lányok már fent aludtak. Beszéltünk néhány szót majd elindultam haza. Belebotlottam néhány lidércbe de ezen kívül nem történt semmi. Otthon ettem, bepakoltam holnapra, elmentem fürdeni és utána lefeküdtem aludni.

Fagyos szerelem(SZÜNETEL) Where stories live. Discover now