(6) hyung

395 58 97
                                    

Sevgili hyung,

Bu mektup sana ulaştıysa, muhtemelen çoktan gitmişimdir. Kapının önünde belirmeye başladığımdan beri, kendimi sana tam olarak tanıtamadım. Ben, Kai Kamal Huening. 18 yaşındayım. Bir zamanlar aynı okula gidiyorduk, ama maalesef okulu bıraktım. Çünkü bende hanahaki  denilen nadir bir hastalık var.

Bu tek taraflı aşktan kaynaklanan bir hastalık ve evet hyung, ben sana yıllar önce aşık oldum. Ama kendine bir erkek arkadaş buldun.

Arkadaşlarım ve ailem, beni yavaş yavaş öldüren bu çiçekleri kaldırmamı söylüyor. Fakat başıma gelen, en güzel ve en değerli şeyi ortadan kaldıramazdım. Seni sevmek ne kadar güzel olsa da, acı verici. Ama biliyor musun hyung ? Seni tekrar sevmem için bir şans verilseydi, yine severdim. Sonsuza kadar.

Lütfen kendini suçlu hissetme, bu senin hatan değil. Acı çekmeyi seçtim, çünkü onunla mutlu olacağımı biliyorum. Benim gibi biri için, fazla güzelsin hyung. Seni hak etmiyorum, bu yüzden lütfen mutlu ol. Taehyun ile hayatınızı dolu dolu yaşayın ve büyük bir aile kurun.


ilk ve son kez. Seni seviyorum hyung.


Sevgilerle, Huening Kai



     --SON--


Yazarken ağlayasım geldi ulan. Sizi de üzdüysem özür dilerim.

Ve kitabımı okuyup, desteklediğiniz için sizlere teşekkür ederim ♥

Başka SooKai fici yazarmıyım bilmiyorum, isteğe bağlı..


Hanahaki : Hanahaki hastalığına yakalanan kişiler, tek taraflı aşk yaşar ve öksürdüğünde ciğerlerinden kan ile birlikte çiçek yaprakları da gelir. Bunun nedeni ise, aşık olduklarında ciğerlerinde açmaya başlayan çiçeklerdir.

Hanahaki hastalığının iki farklı tedavi yöntemi vardır. Birincisi, ameliyatla çiçeğin vücuttan çıkarılmasıdır. Fakat çiçek çıkarıldıktan sonra, aşık olunan kişiye dair hislerin yanında, anılarda kaybolur. İkinci tedavi yöntemi ise, aşık olunan kişinin tek taraflı olan bu duygulara karşılık vermesidir. Ameliyata göre daha zor bir yöntem olup gerçekleşme şansı % 0,02 civarlarındadır.

Aşık olduğu kişiye olan duygularını kaybetmek ve onu unutmak istemeyen kişiler ise, sevgilerine karşılık bulamadıklarında ciğerlerinde açan çiçekler solunum sistemini ve nefes borusunu tıkayıp ölümüne neden olmaktadır.


Hanahaki hakkında bir şey bilmeyenler için, açıklama yapmak istedim. Bu hastalık gerçek değil, kurgusal bir hastalık yani :")

 Bu hastalık gerçek değil, kurgusal bir hastalık yani :")

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

SooKai ile kalın...

Blooming || SooKai ✔️Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin