Bölüm 7: Geleceğe İlk Adımlar

355 21 50
                                    

Merhabalar, merhabalar.
Bölüm bu kadar geç geldiği için içtenlikle tüüüüm kalbimle özür dilerim. Son iki haftadır biraz yoğundum. Çook üzgünüm.

Normalde bu bölümü gece tam 12 de yayınlayacaktım ancak arkadaşım arayınca uzun uzun konuştuk. Çünkü bugüüüüüüün benim, yani yazar canınızın DOĞUM GÜNÜÜÜÜÜÜ 🎉🎉🎉 Saat şuan 04.25. Ve 14 Eylül. Aylardır bugünü bekliyorum. Şuan tam olarak 22 yıldır hayattayım. Yeeey!
Neyse. Bu bölümü kendime hediye ediyorum 😂 Size de iyi okumalar dilerim.

...............

Harry o zamana kadar ki en tuhaf doğum gününü geçiriyordu. Yeni evi konukları ile doluyken neden bu kadar tuhaf hissettiğini sorguluyordu istemsizce. Aslında cevabı kendisi de biliyordu. Daha geçen yıl Weasley'lerin bahçesinde kutlanmış olan doğum gününün ihtişamının aksine bu yıl sade ve aslında özensiz sayılırdı. Parti için süslemeler birkaç büyülü balon ve etrafta doğum günü şarkıları söyleyen flamalardan oluşuyordu. Pasta geçen yıl ki devasa snitch şekli yerine iki katlı ve üzerinde irili ufaklı desenler vardı. Pastanın tepesine tek bir mum dikilmişti. Onun dışında da herhangi bir hareket yoktu.

Pasta ve süslerin dışında evdeki misafirlerde geçen senenin aksine sayıca azlardı ve pek keyifli oldukları söylenemezdi. George rica minnet partiye gelmeyi kabul etmişti. Bayan Weasley buna gerçekten üzülüyordu. Oğlunun bu kadar içine kapanmasına alışık değildi. Ama en azından Harry'yi kırmayacak kadar incelik göstermiş ve partiye gelmişti. Bu bile yeterdi.

Remus ve Nymphadora'nın yokluğu da kendini belli eden bir diğer unsurdu. Onların yerine Andromeda Tonks ve Küçük Teddy kutlamaya katılmışlardı. Harry buna çok memnun olmuştu nitekim küçük bebeğin varlığı partiyi daha katlanılır hale getirmişti.

Luna ve Neville'de partiye katılan diğer isimlerdi. Ginny onları özellikle davet etmişti çünkü Harry bu yıl Hogwarts'a dönmeyi planlamıyordu. Arkadaşalrı ile görüşmek aylar sonra ona iyi gelecekti.

Bu sade partinin bir de özel konuklar vardı ki onlar da Hermione'nin muggle ailesiydi. Partide sadece tanıdık kişilerin olması durumu garipleştirmemişti. Bay ve Bayan Weasley onlarla çok iyi şekilde ilgilenmişler ve Harry parti sahibi olsa bile bundan memnun olmuştu.

Sade doğum günü partisi, pastalar yenip hediyeler açıldıktan sonra çok fazla uzamamıştı. Bay Weasley, Granger ailesini güçlükle ikna ederek geceyi Kovuk'ta geçirmek için davet etmişti. Hatta Bayan Tonks'un da onlarla gelmesi için çok ısrar etmiş olsalar da Küçük Teddy uykuya yenik düştüğü için eve gitmeyi tercih etmişti. Ama gitmeden önce Harry'ye tek kolu ile sıkıca sarılmış ve iyi dileklerini gözlerinin içi gülerken neşeyle söylemişti. Teddy'yi ve kendisini sık sık ziyarete gelmesi için tembihlemişti.

"Lütfen sen de ziyarete gel Andie." Dedi Harry şömineye doğru adımlarken. Bayan Tonks'un ısrarları sonucu ona böyle seslenmeye karar vermişti Harry.

Yavaş yavaş herkes dağıldıktan sonra geriye sadece gençler kalmıştı. Ginny annesinden öğrendiği bir büyüyü, Hermione ile birlikte söyleyip partiden arta kalan çöplerin toparlanıp yok olasını sağladılar. Balonlar ve şarkı söyleyen flamalar büyüden kaçmaya çalışsalar da Hermione hepsini dondurup bir süpürgenin onları toplamasını sağladı. Luna hülyalı bakışları ile mutfaktaki birikmiş bulaşıklara bakıyordu. Cebindeki asasını çıkarıp bir büyü mırıldandı. Mutfak evyesi küçük bir havuza dönüşürken tüm kirli bulaşıklar bir bir havuza atlamaya, canlanan bulaşık süngeri ile de köpüklenmeye başladılar.

"Bu çok güzel Luna." Harry hayran olmuş bir şekilde arkadaşına gülümsedi.

Luna, "Annem ben küçükken, beni eğlendirmek için bu büyüyü yapardı. Hem bulaşıklar temizlenirdi hem de ben eğlenceli vakit geçirirdim."

HARRY POTTER: After All (FanFiction)Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz