5

46 11 62
                                    

Selamlar,hello,salut,ciao,hola,こんにちは, Здравствуй-rusça error verdi herhalde -, annyeonghaseyo!

Nasılsınız?

Eğer şu an bu bölümü okumakta iseniz üşengeçliğinizi üstünüzden sıyırıp bir kenara bırakınız.

Eğer şu an bu bölümü okumakta iseniz üşengeçliğinizi üstünüzden sıyırıp bir kenara bırakınız

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

(Sonunda hekimoğlu gifi koyabilmişimdir,azıcık sevincini yaşayayım doruklarına kadar.)

Ah,şu kitaplarda aşka özendiren paragraflar yok mu?Bazen bu tür paragrafların güzel adamların var olduğuna dair insana boş umutlar vaat ettiğine inanıyorum,kandırılıyorum.-Şu cümleyi kuramadım yahu,yukarıdaki gif kafamı çok meşgul ediyor,ne diyeceğimi şaşırıyorum-Neyse işte,o paragraflardan bir tanesini seçtim,koydum önünüze.

"Ona tekrar tesadüf etse ne yapacak?Hiç...Zihninde bütün saflık ve saygınlığın güzel bir örneği şeklinde duran Lamia'ya karşı küçük bir tutkunluk kelimesini bile affedilemeyecek bir günah sayardı.Bu vakit aşkta,yalnız nazarların o tapınış busesinde bir şiir yüceliği vardı ki fazla küçük bir harf onun ruhunu incitebilirdi.İstediği şey yalnız bir tesadüf etmek,bir dakika daha o siyah gözlerin tesiri altında titreyip kalmaktan ibaretti."

nazar: bakış.bir konuyla ilgili görüş.eşi benzeri olmayan,tek.

"Bu vakit aşkta,yalnız nazarların o tapınış busesinde bir şiir yüceliği vardı ki fazla küçük bir harf onun ruhunu incitebilirdi."  cümlesinden neyi anladınız?

Ben anlamış gibiyim fakat anladığımı ifade etmeye kalktığımda kelime mahzenim hiçbir işe yaramıyor,cümleyi kuramıyorum.O yüzden bu bölümde de söz sırası sizde olsun.

(Yorum yapmadığımı gören dernek üyeleri temsili sizi buldum♡)

(Yorum yapmadığımı gören dernek üyeleri temsili sizi buldum♡)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Edebiyat DerneğiWhere stories live. Discover now