6

52 10 37
                                    

Şu an saat 11:44. En azından şu an yazmaya başladığım saat bu, tabi siz ne zaman bakarsınız meçhul. O yüzden gece hayatını sevip de geç kalkanları selamlamayı borç bilirim. Günaydın!

"Bazen birden, hiç beklenmeyen bir zamanda zihne çarpıvermiş hakikatler vardır ki senelerden beri katre katre, muhtelif zamanlarda döküle döküle birikmiş emarelerin küçük küçük, başlı başlarına manasız belirtilerin birdenbire doğuveren neticesidir

¡Ay! Esta imagen no sigue nuestras pautas de contenido. Para continuar la publicación, intente quitarla o subir otra.

"Bazen birden, hiç beklenmeyen bir zamanda zihne çarpıvermiş hakikatler vardır ki senelerden beri katre katre, muhtelif zamanlarda döküle döküle birikmiş emarelerin küçük küçük, başlı başlarına manasız belirtilerin birdenbire doğuveren neticesidir. Bir hiç, fikirden geçen bir rüzgâr, o manasız emareleri, nişaneleri açıverir; bunlar, aralarından engel duvarlar kalkıvermiş gibi yekdiğerine katılır, birbirini bulur, onlardan bir küme oluşur ki görmemek mümkün olmayan bir hakikat hükmünü alır."

katre: damla.

emare: belirti, iz.

nişane: belirti, iz.

yekdiğeri: birbiri.

muhtelif: çeşit çeşit.

Bakınız,kelimelerin anlamını dahi veriyorum,değerimi bilin.-bi de böyle kızları üzüyorlar-

Bu paragrafın size çağrıştırdıklarını buraya bırakalım.

Birkaç okuyuştan sonra kendi açımdan bir yorum çıkardım. Olumlu/olumsuz gerçekler, zamanında umursamadığımız küçük hadiselerin zamanla büyümesiyle daha da belirgin hâle gelir ve insan bunun farkına vardığında geçmiş zamanda umursamadığı,üstüne düşmek istemediği hadiseler yüzünden pişmanlık duyar.BENCE.

Paragrafı sonunda yorumladığımızda:

Paragrafı sonunda yorumladığımızda:

¡Ay! Esta imagen no sigue nuestras pautas de contenido. Para continuar la publicación, intente quitarla o subir otra.
Edebiyat DerneğiDonde viven las historias. Descúbrelo ahora