Já jsem ta 8

2K 67 2
                                    


             
     1989

Sir Reginald Hargreeves si plánoval adoptovat i mě.Asi vám něco řekne Dolores Hargreeves.No ano už myslím že víme o co tady jde.

Já jsem to zapomenuté číslo 8,já jsem ta figurína která byla mému vědomí 58 let,ale cejtim se stejně jako 20 letá holka.Nejsem stejná jako ta figurína nebo co to je.
Mám nohy,ruce,vlasy prostě všechno.

Roku 1989 si mě měl adoptovat Reginald v Irsku,ale nedošlo k tomu.Když měl všech 7 dětí přišel si i pro mě.Ale když dorazil,těsně před náš dům spadla bomba.Já jako miminko ovšem brečela a moje rodina byli strachy bez sebe.Před náma se objevila žena se světlíma vlasama s elegantníma šatama.Usmívala se,prý mě vzala do náruče od matky.Přemístila se do nějaké laboratoře kde mě odložila do postýlky.

13 let tam na mě dělali různé pokusy.Nebudu vám říkat jaké pokusy na mě dělali, je mi z toho zle.A dodnes si je ani moc nepomatuji,protože z těch testování mi šlehlo a ztratila nad sebou kontrolu.

Nakonec udělali poslední pokus a to byl že mě přemístili do figuríny.Dodnes nechápu jak to udělali a proč to udělali.Však to ani nedává smysl to že mě dají do figuríny,nesmysl.

Ačkoliv jak jsem řekla ztratila jsem nad sebou občas vedení,což znamená ztrátu paměti.A možná to vysvětluje proč mě dali do ty figuríny.

Co když jsem udělala něco špatně a tím jsem si vysloužila trest?
No to zatím nevím,ale toužím znát pravdu.

Pomatujete na ten den kdy se Pětka teleportoval do roku 2019?Tak jsem se naštěstí teleportovala taky, ale ne s ním.Když on spadnul z portálu tak já jsem ještě trčela v apokalypse.

Čekala jsem a čekala,rok jsem čekala.Až jsem viděla nějakou postavu přibližující se ke mě.Viděla jsem krátké hnědé vlasy,šaty snad ze 60s nebo co a nesla kufřík.Ano správně byla to jednatelka.

Těžko bych jí teď zdrhla, ale bohužel nemám nohy.

,,koukám že se ti tady daří viď?" Řekla mi tím jejím hlasem jako by se nic nestalo.

,,ach pardon ty vlastně mluvit neumíš"trochu se zachichotala.

Kdybych měla nohy a ruce tak bych jí hned proflákala za to.Jednatelka se naklonila ke mně a rukama vzala figurínu.Přemístili jsme se.

,,Tak znovu tě tu vítám,v mé laboratoři"rukou mi ukázala na velkou laboratoř ve které pobíhali lidé v bílích vestách.

Ona se semnou rozešla černou chodbou ke dveřím, ale já ty dveře loznala na první pohled.

To byly dveře ve kterých na mně dělaly testy.

V hlavně jsem si říkala sakra zdrhej,udělej něco.....
Ale nemám ty nohy a tak.

Když jsme došli ke dveřím,otevřela je.
Když jsem to zevnitř uviděla,vůbec se mi nechtělo věřit že jsem zase tady.

Jednatelka mě odložila na stůl a ona se posadila na židli která byla zasunutá u stolu.

,,víš my jsme si tak rozuměli,ale ty sis prostě nedala říct a udělala jsi takovou hloupost,no škoda,mohli z nás být velmi dobré kamarádky"jen jsem poslouchala a trochu se vysmála jejim poznámkám.

,,Asi budeš ráda to co ti teď řeknu a to je že budeš zase člověk Osmičko"to ,,Osmičko" zdůraznila schválně.Vžydcky jsem chtěla být mezi Umbrella Academy,ale počkat jakto..jak...jakto že zase budu člověk tomu vážně nerozumím.

,,Nechápeš to že??",,ne nechápu" řekla jsem si v hlavě.

Rukama si podepřela hlavu a usmála se.

,,Jde o to ... že to nebylo trvalé,ale jen na dlouhou dobu Osmičko" poslouchala jsem každé její slovo
,,Ta ryba nebo co to vlastně je ti dala trest 59 let.Pak se jednoduše zase vrátíš do své formy jé a je to"Dopověděla a já jenom nemohla uvěřit co mi to tu sdělila.Jednatelka se zvedla a řekla.

,,Jo ale nevím kdy se zase vrátíš do své  podoby" řekla a odešla.

Ahoooj doufám že se vám tento díl líbil.Omlouvám se za chyby jestli tam nějaké jsou.zatiiim💞.






Umbrella Academy | Number 8 Where stories live. Discover now