Prológus

96 2 0
                                    

Sziasztok! Ez egy Dragon Ball fanfiction lenne. Néhány gondolatot szeretnék leírni, hogy ennek tudatában tudjátok élvezni a történetet.

-Nem vagyok profi író. Sosem írtam még ilyen hosszú "művet", úgyhogy biztosan tele van kisebb nagyobb hibákkal, kellemetlen botlásokkal, de ezt kérlek nézzéztek el nekem.

-A történet teljes mértékben saját kútfőből készül, nyílván az alapjául szolgáló sorozatot kivéve.

-Nagyon nehéz úgy egy ilyen sztorit írni, hogy nincsenek hozzá rajzok, képek. Ez nem egy manga, hanem inkább egy regény, és ezért természetesen nem tud akkora élményt nyújtani, mint képregény formátumban. Nehéz csak szöveggel átadni még egy egyszerű harcjelenetet is, vagy mondjuk folyamatos eseményeket bemutatni.

-Természetesen ez közel sem egy kiváló mű. Tele van hibákkal, habár próbálok nagyon odafigyelni a nyelvtani helyességre, a szóismétlések kerülésére, de ember vagyok, biztosan fogok hibázni. Ha bármi ilyet találsz, kérlek jelezd nekem.

-Igazából én egy hatalmas DB fan vagyok, és ezzel a fanfictionnel szeretném meglépni azokat a dolgokat a történetben, amik az erdeti szériában nem történtek meg. Gondolok itt például egyes karakterek erőnövelésére, netán új formák behozása számukra.

Mindenesetre remélem elnyeri a tetszéseteket. Ha bármi negatív/pozitív kritika megfogalmazódik bennetek, akkor kérlek ne tartsátok magatokban!

Dragon Ball Super XKde žijí příběhy. Začni objevovat