5. Fejezet-Az új formák

59 2 0
                                    

Miután Son Goku teljesen regenerálódott, hőseink ránéztek Piccolo-ékra, akik még mindig a gömbökkel küzdöttek.

C-18: Meddig tart még ez, Shokai? Már vagy öt órája szenvednek.

Shokai: Ahogy már az elején említettem, akár egy napig is eltarthat. De egyre jobban csökken a ki-jük, ezt gondolom ti is érzitek. Viszont remélem minél előbb végeznek, mert akármikor ideérhetnek azok a gonosztevők. Nekünk mindenesetre készen kell állnunk. Egyetek és álljunk neki edzeni, legalább egy kicsit.

Piccolo: M..megtennétek, ho...hogy nem bámultok minket?! Ritka mód zavaró!-nyökögte kimerülten

Goku: Persze, bocsi! Gyertek, menjünk enni!

Majd otthagyták a triászt és nekiláttak a dolguknak.
Teltek, múltak az órák, Vegeta Gokuval edzett, az Androidok Gohan ellen gyakorolták a kombinált támadásokat, Buu szokásosan aludt, Goten pedig Trunks ellen gyakorolt. Mindenki készült, Shokai-t kivéve, aki az eget bámulta karbatett kézzel. Egyszer csak pár ráncos ujjat pillantott meg vállán.

Shokai: Huh?-fordult meg kérdően

Roshi mester: Mit nézel annyira?

Shokai: Ohh, csak az eget. Olyan szépek a csillagok, rég láttam őket. Tudja, egy kicsit tartok tőle, hogy nem sokáig élvezhetjük már ezt a látványt. Nem vagyunk elegen és hát az állományunk sem a legerősebb. A csillagharcosok makacsok, de ők biztosan hasznosak lesznek. Azonban a többiektől tartok. Fogalmam sincs, hogy végül mire megyünk az erőnöveléssel, mennyit fejlődnek majd ők hárman. Az Androidok is nagyon erősek, de nem biztos hogy elegek lesznek. A Majin pedig még mindig alszik. Bárcsak többen lennénk..-fejezte be mondandóját leszegett fejjel

Roshi mester: Valóban nem vagyunk sokan. Sajnálom, hogy én már nem nagyon fogok tudni segíteni a harcban, de túl öreg vagyok. Megteszem majd ami tőlem telik, de nem várok sokat magamtól. Kár, hogy Yamcha is lelépett. Biztosan hasznát vettük volna, ha bevállalja az erőnövelést. De egy percig se aggódj. Remek harcosokból áll a csapatunk. Son Goku és Vegeta elképesztően erősek. Még semmit sem láttál az igazi erejükből. Ha összedolgozunk, akkor pedig legyőzhetetlen alakulatot formálhatunk. Majd meglátod!

Shokai: Hm..-mosolyodott el
Elhiszem hogy nagyon erős harcosok vannak itt, viszont fogalma sincs, hogy milyen szörnyetegek tartanak felénk. Alig volt esélyem ellenük a legerősebb formámban is. És kegyetlenek...senkit sem hagynak életben.

Roshi mester: Akkor nagyon kemény harc elé nézünk. Haha, jó buli lesz!-kiáltotta, majd elballagott

Shokai: Ha? Bolond öregember..nem érti, hogy mivel állunk szemben.-gondolta

Gondolatmenetét egy nagy robbanás törte meg. Krillinék felől jött.
Mindenki megállt, majd miután felismerték, hogy mi történt, odarepültek hozzájuk.

Shokai: Ezazz! Valaki végzett.

Piccolo és Tien még mindig tartotta gömbjét. Krillin rogyott csak össze.

C-18: Most mi történik? Ugyan olyan mint volt! Shokai, mi történt a férjemmel??-kérdezte aggódva

Shokai: Várj és figyelj!-szólitotta fel elszántan

Krillin körül szikrák pattogtak, miközben talpra állt, majd egy hatalmas, élénk fehér csóva lövelt föl az égbe testéből. Mindenkit elvakított, nem látták mi történik. Miután a látótér kitisztult, hőseink ledöbbenve bámulták a mostmár közel sem apró embert. Magassága nagyjából Whis-ével lett egyenlő, hatalmas izmai lettek, szinte Jiren-t idézték. Szemöldöke és szem írisze eltűnt, szemgolyója helyén, rikító fehérség volt. Fején lévő szeplői is fehéren világítottak. Aurájában fekete villanások törték meg a ragyogó fehérséget.

Vegeta: Hihetelen.-mondta ledöbbenve

Goku: A mindenit Krillin! Jól megváltoztál!

C-18: Kri..Krillin! Drágám, te vagy az?-kérdezte lenyűgözve, mégis kicsit aggódva

Krillin: Igen C-18...ez én vagyok! Erős vagyok! És durván izmos.-állapította meg viccelődve

Shokai: Kitűnő! Csodálatos! Tökéletesen működik a terv.-mondta boldogan

Vegeta: De..de..hogyan?? Hogy lett ilyen erős? Szinte megfojt a ki-je...-értetlenkedett

Goku: Hát úgy látszik ez rejlett benne! Mindig is tudtam, hogy hatalmas erő van benned barátom.

Krillin: Köszönöm! És neked is Shokai! Ez elképesztő!

Shokai: Ne köszönd. Nagy szükség lesz rád! Most alakulj vissza a normál formádba, amíg a többiek nem végeznek, nehogy kimerülj. Mostantól bármikor át tudsz majd alakulni.

Krillin bólintott, majd eleget tett Shokai utasításainak. Hőseink beszélgetését egy újabb robbanás zaja törte meg. Mindenki odakapta a fejét. Most Tien Shinhan rogyott össze.

Gohan: Haha, Tien is végzett. Nézzük ő milyen formára tett szert!

Tien aurájából tűzpiros löveg tört ki, majd miután elhalványult, megjelent az új forma.
Emberünk immár 4 karral rendelkezett. Izmaira eddig sem lehetett panasz, de még tovább duzzadtak. Az erek feszengtek egész testén. Három szeme vér színű lett, a középső megnőtt kicsit. Egész testén tetoválás szerű, piros vonalak jelentek meg. Aurája vörösen izzott, benne sárga csillanások szikráztak.

Chiaotzu: Tien! Mi történt veled?-kérdezte ledöbbenten

Tien: Megerősödtem Chiaotzu..semmi más.

Mindenki leesett állal bámulta a harcost.

Tien: Köszönöm Shokai! Ilyen elképesztő erőt még sosem éreztem.

Shokai: Örülök, hogy segíthettem! Most változz vissza, nehogy kimerülj!

Vegeta: Hihetetlen ki emelkedése lett...borzalmasan erős. Eddig két ujjal legyőztem volna, de most..muszáj lesz nekem is szintet lépnem!-vezette végig a gondolatmenetet fejében

Goku: Ez csodálatos! Kíváncsi leszek Piccolóra. Vajon ő milyen erős lesz?

Shokai: Neki tart a legtovább. Biztosan le fog minket nyűgözni.

Gohan: Kíváncsian várom.

Nem kellett azonban sokat várni. Pár perccel később a Nameki is megadta magát.
Miután magához tért és felállt, egy még soha nem tapasztalt aura-robbanás történt. Zölden fénylett minden, hegyek omlottak össze, hatalmas hullámokat generált a vízen, villámok csaptak le mindenhova. Majd kitisztult a kép és megcsodálhatták a Namekit. Az ő izmai is jelentősen megduzzadtak, bőre sokkal sötétebb zöld lett, feje tetején, karjain és nyakát átölelve kör alakban pedig fekete, páncél szerű elemek jelentek meg. Csápjai eltűntek, szemei szinte teljesen fehérek lettek, csak két zöld pont látszódott bennük. Körmei is fekete színt öltöttek.

Goku: Akh..akh..ez..ez...micsoda erő!?

Vegeta: Khh...lehetetlen!

Shokai: A mindenit! Ez most engem is meglepett. Az ereje jóval nagyobb, mint Gokué, mikor a kék formájában támadt nekem. Hihetelen.

Piccolo: Micsoda erő! Sosem éreztem még ilyet. Végre számít majd a jelenlétem.-mondta büszkén, majd visszaalakult alap formájába.

Shokai: Na, úgy gondolom, hogy sikeresen zártuk a napot. Aludjunk egy kicsit, holnap reggel folytatjuk az edzést!

C-17: Hihetelen, hogy mekkora erők szabadultak fel a srácokban. Így már biztosan lesz esélyünk.

Goku: Készülj Krillin! Holnap megküzdünk! Hehe!

Krillin: Te is készülj fel Goku! Mostmár nem lesz könnyű dolgod!

Goku: Az biztos!

Bulma: Na jólvan! Mindeninek biztosítottam szobát, térjünk nyugovóra. Bekapcsoltam a védelmi rendszert, úgyhogy ha nagy energiát észlel a közelben, akkor azonnal jelez. Így mindenki nyugodtan aludhat.

Hőseink elköszöntek egymástól, majd eltették magukat másnapra. Tudták, hogy nemsokára kemény idők jönnek, ki kell használni, amíg még nyugodtan lehet aludni.

Dragon Ball Super XWhere stories live. Discover now